REIKI je primeren za vsakogar

... predvsem pa takrat, ko bi želeli več volje in energije v življenju, imate bolečine in zdravstvene težave, bi želeli delati na čustveni in mentalni ravni, zmanjšali stres ...

Univerzalna življenjska energija

REI - univerzalen / KI - energija

REIKI tečaji

1., 2., 3. stopnja USUI reiki Imara, Kundalini, Shamballa, Angelski in Green Tara reiki
"Vsak izmed nas je čisti potencial in nosi zmožnosti, da doseže vse kar si želi, če le vzame življenje v svoje roke in se odpre na kaj več, kot mu um velela, da je resnično ali možno."

Učiteljica REIKI-ja

Sem Anita Gomezel, univ.dipl. socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno kognitivne terapije (TCT®), Radical Forgiveness Coach, Ustanoviteljica programa Zaživi Sebe® ter Reiki Mojstrica in učiteljica različnih stopenj in stilov Reikija. Zadnjih 17 let aktivno prenašam naprej znanje in izkušnje Reikija, kjer poskušam združevati področja psihologije ter t.i alternative.
Moj pristop je prizemljen, stvaren in v vsakdanje življenje usmerjen z namenom dviga kvalitete življenja udeležencev. Sloni na osebnih izkušnjah in znanjih iz različnih področij.

Kaj je reiki in kaj ni

Reiki je Univerzalna življenjska energija in samo to. REI- univerzalen, KI- energija. Verjamem, da je samo ENA Univerzalna življenjska energija, lahko ji sicer dajemo…

Preberi več

Od kod reiki izvira

Tehniko Reiki-ja okrog leta 1900 »obudil« Dr. Mikao Usui, katera se je tako najprej začela širiti po Japonski, kasneje pa…

Preberi več

Kdaj in za kaj izvajati reiki?

Tehniko Reikija lahko izvajate v vseh obdobjih življenja (ni starostno omejen). Zaradi enostavnosti uporabe ga je mogoče lepo vključiti tudi…

Preberi več

Za koga je primeren

Obstaja veliko različnih tehnik za samopomoč, kar se mi zdi prav- saj bo tako vsak lažje našel pravo zase. Reiki…

Preberi več

Izbira učitelja

Kako izbrati pravega učitelja? Reiki je ena izmed bolj razširjenih tehnik v Sloveniji, saj je tudi prisotna že kar veliko…

Preberi več

Nasveti za reikiste

Pijte dovolj vode. Ob tem, ko se z izvajanjem Reikija viša nivo energije v telesu je pomembno, da pijete dovolj…

Preberi več

Samopomoč z reikijem

Preko uporabe Univerzalne energije lahko pomagamo sebi ali drugim na poti osebnega razvoja in zdravljenja nasploh. Z njo si lahko:…

Preberi več

Ali Reiki lahko škodi?

Reiki je samo energija visoke vibracije in kot taka ne more škoditi, seveda pa za vzpostavljanje ravnovesja čisti, kar marsikdo zamenja za morebitno “škodovanje”.

Preberi več

Prijavite se na brezplačni Reiki uvodnik

Prijava

Udeleženci o tečajih

Moja izkušnja z reiki je takšna…
V 37. letu sem izvedela, da imam vrsto raka ,za katerega je zdravstvo dvomilo ,da se lahko osvobodim te bolezni.
Eno leto je potekalo zdravljenje s dvojno kemoterapijo in obsevanji.
Bila sem izčrpana od vseh prejetih toksinov, vse celice v telesu, organi …so bili po domače povedano(skurjeni).
Na to me je čakala še zelo težka 10h trajajoča operacija.
Bogu hvala, preživela sem!
Iskala sem mnogo načinov kako vzpostaviti ponovno ravnovesje v telesu.
Pot me je pripeljala do Anite Gomezel!
Odločila sem se ,da bom poskusila še z reikiem. Že sama inicijacija mi je zelo pomagala, da sem se na vseh nivojih (fizičnem, čustvenem, mentalnem) dejansko počutila bolje.
Moje telo se je očistilo, sprostilo, obnovilo. Pozdravila sem se vseh nevšečnosti, po preboleli bolezni.
Odprla sem se in se poglobila v svoja čustva in zavedanja. Življenje z Reikiem se je obrnilo na bolje! Reiki uporabljam vsak dan za sebe in vse okrog sebe.
Aniti sem resnično hvaležna za vso tehniko, znanje in njeno nesebično pomoč. Z reiki metodo sem spoznala sebe in smisel življenja.
Sedaj sem in to je VSE kar rabim.
HVALA TI !

Elizabeta o njeni izkušnji z Reikijem

V nedeljo sem pri tebi opravila 1. stopnjo reikija. Moram reči, da je
bilo to eno najlepših doživetij do sedaj. ❤ Povezujem se večkrat na
dan in si tudi vzamem čas za polaganje rok na sebi.
Močno pa so se mi spremenile sanje. Tako živih sanj še nikoli nisem
imela.

P.s. pa čutim, da moram še nekaj dati iz sebe… in sicer, da sem bila
decembra na celostnem reiki tretmaju v Ljubljani, pa sem pri že pred
dotikom zaznala veliko več topline in srčnosti. In, ne, ne piham ti na
dušo, dejstvo pa je, da smo v skupini po 10ih minutah zaradi tvoje sproščenosti delovali, kot da
se poznamo že leta in to mi je veliko pomenilo ❤
Hvala ti. Lepo te pozdravljam in upam, da se kmalu vidimo.

Sanja po 1. stopnji Reikija

Rada bi se ti iskreno zahvalila za tečaj reikija prve stopnje včeraj v Mariboru, to je bila zame neprecenljiva izkušnja, ki je nikoli ne bom pozabila in se zagotovo vidimo še na naslednjih stopnjah 🙂

Z besedami težko opišem, kako dobro sem se počutila v tvoji družbi 🙂 tvoj pristop mi je bil zelo všeč, saj zajema vse poglede na duhovnost in osebni razvoj, ki so mi v zadnjih letih moje osebne rasti in iskanja same sebe bili najbolj blizu, reiki pa mislim, da se bo zaenkrat zelo dobro vključil v moj vsakdan 🙂 včeraj sem ga naredila tudi svojemu fantu, ki drugače “ne verjame v take stvari” in sem bila pozitivno presenečena, ko mi je sam povedal, da je na določenih mestih čutil poseben občutek toplote :).

Suzana (vtisi po 1. stopnji Reikija)

Besedo reiki sem slišala večkrat, nikoli pa si nisem vzela časa in raziskala njenega pomena. Pred dvema letoma, ko jo je med pogovorom omenila prijateljica, sem vedela, da jo slišim z namenom.  Ko sem torej prebrala o reikiju, sem se odločila, da moram opraviti tečaj. Prva naloga je bila najti reiki učitelja. V iskalniku sem našla nekaj povezav, Anita pa je bila tista, ki sem jo izbrala. Takoj sem začutila, da je ona tista prava, prijetna in topla, preprosta, sočutna oseba. Pri njej sem opravila vse stopnje usui reiki tečajev, nato pa še angelskega. Začutila sem namreč tudi močno prisotnost angelov. Malo neverjetno, vendar z delom na sebi, čutenjem in poglabljanjem v razumevanje odnosov in sveta, dejansko občutiš njihovo prisotnost.

Sedaj reiki redno izvajam, včasih s simboli, večinoma brez, predvsem delam na sebi in meni najdražjih. Reiki je zame povezanost s sabo in vsem kar je.

Sem bolj samozavestna, bolj samosvoja v pozitivnem pomenu, bolje razumem ljudi, njihove reakcije, ne zmotijo me več njihove negativne reakcije, poskušam najti dobro v njih, sem manj neučakana, stvari tečejo bolj gladko in se razvijejo v pravi smeri. Moji odnosi so boljši, okrog mene je več veselih, pozitivnih ljudi. Dnevnih novic, ki so v večini bolj slabe, skoraj ne spremljam. Moj fokus je drugje – na ciljih, ki sem jih izbrala, opazim naravo, slišim naravo in z njo diham. Poudarjam, sem zelo realna, vendar v pozitivni smeri – v uživanju življenja in lepih stvari, ki jih nikoli ne zmanjka… Z neizmernim veseljem pa sledim Anitinemu delu, prebiram njene novičke ter se udeležujem srečanj in drugih delavnic.

Vedno znova nas z njene strani pričaka velik, prisrčen objem. Hvala Anita : ) “

Darja o njeni Reikijski poti

Svojo Reiki pot sem pričel leta 2016 ko mi je bilo komaj 18let. Spomnim se zelo dobro svojega prvega tečaja.. bil sem poln pričakovanj kako bo potekalo ali bo vse vredu ali sem izbral pravega učitelja za Reiki.. in kmalu zatem se je izkazalo, da je bilo kot namenjeno da je na mojo pot stopila Anita katera mi je pomagala in bila ob strani ter tudi vodila tečaj izvrstno in prizemljeno. Prelepa energija zdravljenja mi je pomagala odpraviti visok krvni tlak in odkriti sam vzrok tega , ter pomagala tudi pri mojem govoru zaradi jecljanja. Opažam tudi sedaj po dveh letih kako sem se začel spreminjati in postajam bolj JAZ in kažem svojo pravo naravo in se sprejemam. Veselim se novih tečajov in dogodivščin.

Namaste 🙂

Luka iz Kranja

Luka o njegovem stiku z Reikijem
Prednosti Reikija
Reiki je enostaven za izvajanje, dosega tudi vzroke za težave (četudi nam morda še niso poznani), ne zahteva veliko časa, je nežna tehnika (ob pravilni uporabi vam ne bo kar postavil življenja 
na glavo) kolikor ga izvajate, toliko hitro se odvijajo vaši procesi (torej imate kontrolo vi), se lahko uporablja za različne namene (samorazvoj, uravnovešanje telesa, dvig vibracije prostorom, pomoč sočloveku in živalim itd.)

Blog

1. oktobra 2023

Kaj je ego in kaj ni?

Nekje sem videla objavo slikico ženske prepletene s trnjem in zraven je pisalo: Ego. Nasproti druga slikica ženske, prepletene z…

Več
13. avgusta 2023

Ko telo reče ne, potrebuje naš da (spletna recenzija knjige)

V sodelovanju z založbo Primus je nastala tale članek kot spletna recenzija knjige Mate Gaborja z naslovom Ko telo reče ne.
Poleg recenzije vsebuje tudi druga znanja iz področja travme in moj pogled problematike vpliva psiha-telo.

Več
20. decembra 2022

Delo na sebi ali beg?

Greš pri delu na sebi v globino ali z vedno novimi tehnikami samo v širino? To je namreč lahko le obramba pred resničnim soočenjem in napredkom za njim.

Več
12. junija 2022

Ne igrajte rešitelja pod pretvezo duhovnosti

Vsiljevanju pomoči drugemu ob izhajanju iz ideje, da jo potrebuje, četudi zanjo ni prosil, ni dobrohotnost temveč igrica vloge “rešitelja”, ki jo igra vaš ego.

Več
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.