TA TEČAJ JE ŽE MIMO

Angelski Reiki

Začetek
12/03/2020 17:30
Konec
12/03/2020 20:30
Naslov
Kogovškova 12   Poglej zemljevid
Telefon
031 870 474

140

Kategorija:

6 na zalogi

Prosta mesta

TA TEČAJ JE ŽE MIMO

0 prijavljeni

O TEČAJU

Angelski Reiki je sistem, ki poveže moč Univerzalne energije Reikija z atributi in močmi, ki jih nosijo Nadangeli. Iz mojega se tako zgodi močnejša kombinacija, kot če bi klicali Nadangele posebej ali kot če bi delali Reiki brez njih.

 

Na Angelski Reiki vabljeni vsi, ki vas delo z Nadangeli zanima, bi želeli z njimi vzpostaviti morda močnejšo vez in stik ter se odpirati na njihovo podporo in pomoč tudi preko Reikija.

Kaj zajema učenje?
– Povezavo štirih simbolov Reikija s štirimi glavnimi Nadangeli (dodatno predstavitev še ostalih Nadangelov in tehnik povezovanja z njimi).
– Informacije o subtilnem nivoju bivanja nasploh in kdo so subtilna bitja
– Delo na daljavo preko Angelskega Reikija.
– Iniciacijo v ta sistem in s tem odpiranje na transpersonalne dele Zavesti.
– Učenje iniciacije drugih v Angelski Reiki.

 

Z Nadangeli se je mogoče povezovati na različne načine in preko različnih tehnik, v kolikor vas pa vleče iz sistema, ki ga že obvladate zgraditi »pot« do Njih, pa toplo vabljeni – ta tečaj vam to lahko nedvomno da.

Tudi Angelski Reiki ima več stopenj, vendar sama podajam le mojstrsko stopnjo, zato je pomembno, da imate opravljeno najprej vsaj 3. stopnjo Usui Reikija in tako poznate vse simbole, katere “potrebujemo” tudi pri tem sistemu.

Angelski Reiki se je mogoče naučiti preko  individualnih iniciacij na daljavo (ob času ki ustreza vam) ali na občasnih krajših skupinskih srečanjih v živo.

Naslednji krajši tečaj v živo bo 12.3.2019 v Ljubljani in bo potekal od 17h do 20.30.

 

Na tečaju dobite tudi krajši priročnik v slovenskem jeziku ter potrdilo o opravljeni iniciaciji.

Cena za nadgradnjo Angelskega Reikija ( mojstrska stopnja) je 140 €, vsi, ki ste pri meni opravili katerikoli Reiki tečaj, imate enako kot pri Imara Reikiju, tudi tukaj  20% popust (112 € je cena za vas).

 

Prijava je potrjena:

Z nakazilom 50 € na TRR št. SI56 6100 0001 0693 724, Delavska Hranilnica, ADMISSA, Anita Gomezel s.p. Namen: Reiki tečaj in vaše ime (ali preko poštne nakaznice). Prijavnina (50€) se NE vrača (razen v primeru, da tečaj odpade), vam pa zagotavlja prosto mesto na seminarju. V primeru višje sile vam prijavnina ostane lahko za prihodnje termine. Preostanek se poravna na TRR račun po izvedbi tečaja (lahko pa tečaj v celoti plačate že pred samo izvedbo, po izbiri).