TA TEČAJ JE ŽE MIMO

Green Tara Seichim

Začetek
07/05/2020 17:00
Konec
07/05/2020 21:00
Naslov
Kogovškova 12   Poglej zemljevid
Telefon
031 870 474

140

Kategorija:

7 na zalogi

Prosta mesta

TA TEČAJ JE ŽE MIMO

0 prijavljeni

O TEČAJU

> V kolikor bo še vedno trajala prepoved srečevanj v živo, bomo tečaj prestavili na termin, za katerega se bomo dogovorili z vsemi prijavljenimi) 🙂 <

 

Green Tara je »buddha v ženski obliki«. Je budističa boginja, ki se je zaobljubila, da bo pomagala vsem živim bitjem do popolne osvoboditve kar najhitreje kot je za to bitje mogoče.

Pravijo ji tudi »Mati vseh bud«, ker predstavlja Modrost iz katere se rodijo vse bude. Ta Modrost  je tudi podstav za srečo in izpolnjenost po kateri hrepenijo živa bitja. Da bi jih pripeljala do nje in čimbolj pomagala vsem, se Zelena Tara manifestira v različne aspekte, nekatere zelo mirne, druge burne, ki predstavljajo 21 njenih emanacij različnih barv.

Stik z njo poglablja in razvija Sočutje in s tem daje ogenj Modrosti, saj gresta z roko v roki. »Odpira srce« in odstranjuje ovire, ki ga zapirajo, pomaga presegati stare okove in stopati po svoji poti hitreje (podobno kot pri Kali, le da iz mojih izkušenj nežneje), prinašati jasnost in poglabljati Zavedanje do najgloblje točke, ki jo je mogoče doseči- nedualno stanje (ne ločenost in hkrati ni enost). Green Tara je namreč svobodna tudi jaza, zato nam pomaga hitreje presegati navezanosti.

Ta sistem Reikija in stik z Zeleno Taro priporočam vsem, ki si želijo sprememb, a se vrtijo v krogih, ki si želijo podpore na svoji poti brez odvečne drame. Meni že odkar imam bolj »resen« stik z njo (od novembra lani) pomaga spreminjati življenje. Ni besed, ki bi lahko opisale kaj »čutim« do Nje.

 

Na krajšem tečaju bomo:

  • spoznali Taro in njene emanacije
  • spoznali mantro za povezavo in delo z Njo
  • spoznali tri Njene simbole
  • bili inicirani v Green Tara Reiki (in s tem pridobili globlji stik z Njo)
  • spoznali iniciacijo in samoiniciajo v sistem
  • spoznali prakse, ki krepijo stik z Njo in njenimi kvalitetami.

 

Tečaj traja cca 3-4 ure in enako vsebuje bogat priročnik v slovenskem jeziku ter potrdilo o opravljeni iniciaciji.

Čeprav je sistem in Zelena Tara zelo močna, je edini pogoj za iniciacijo vanjo opravljen najmanj Usui Reiki mojstrske stopnje, to pa zato, ker bo Tara sama poskrbela, da bo sledila vam na vaši poti najlažje kot le lahko.

Obstaja samo ena stopnja Green Tara Reikija in to je mojstrska stopnja. V Sloveniji še nisem zasledila tega sistema, zato si upam reči, da je nov.

Cena je 140 eur (vsi, ki ste pri meni opravljali katerikoli drugi tečaj, imate 10% popust).

Vabljen/a, če tako začutiš oz. če te povleče. 🙂