TA TEČAJ JE ŽE MIMO
Začetek
05/10/2020 5:00
Konec
05/10/2020 8:00
Naslov
Kogovškova 12   Poglej zemljevid
Telefon
031 870 474

Imara Reiki tečaj v Ljubljani

140

Availability: 9 na zalogi

Kategorija:

Prosta mesta

TA TEČAJ JE ŽE MIMO

0 prijavljeni

Imara Reiki energija se vrtinči in je v primerjavi z Usui Reikijem 3. stopnje vsaj 4-5x močnejša, kar pomeni, da so učinki opazni hitreje, doseže tudi globlje vzroke težav in je tako ozdravitev mogoča na globljem nivoju, skrajša čas dela z Reikijem.
Imara Reiki ima samo eno stopnjo (Mojstrsko stopnjo) in ni usmerjen na naša telesa ločeno (npr. bolj na fizično telo ali bolj na astralno, mentalno, duhovno kot pri Usui sistemu kjer vsaka stopnja pokriva določeno telo) temveč doseže ena stopnja vsa telesa. Ko ga praktikant tako enkrat obvlada, ga lahko prenaša tudi naprej.

V glavnih točkah Imara Reiki tečaja bomo spoznali:
kaj sploh Imara Reiki je, odkod izvira
kako deluje (potrebno mantro in način)
kako ga izvajamo
Imara seanse
poenostavljene tehnike polaganja rok
poenostavljeno delo z Imara energijo na daljavo
postopek iniciranja v Imara Reiki
Čeprav se večina Imara iniciacij izvede kar na daljavo zaradi izredne preprostosti tehnike, občasno organiziram tudi Imara tečaj, za vse tiste, ki vam je znanje lažje sprejemati po več kanalih (torej, da slišite, vidite, poskusite..).

Popust: udeleženci, ki so pri meni opravili katerokoli stopnjo Usui Reikija imajo na Imara Reiki 20% popust (cena s popustom je 112 eur). Plačilo je možno tudi v več obrokih.

Po zaključenem tečaju ali iniciaciji na daljavo prejmete tudi cerifikat o opravljenem tečaju za Imara Reiki Mojstra in lahko predajate Imara Reiki naprej.

Za morebitna vprašanja in druge informacije, ki se velikokrat rodijo šele po izvajanju doma, pa sem tečajnikom vedno dosegljiva tudi po tečaju.

Prijave:
Z nakazilom 70€ na TRR št. SI56 6100 0001 0693 724, Delavska Hranilnica, ADMISSA, Anita Gomezel s.p. Namen: Reiki tečaj in vaše ime (ali preko poštne nakaznice). Prijavnina (70Eur) se NE vrača (razen v primeru, da tečaj odpade), vam pa zagotavlja prosto mesto na tečaju. Preostanek se poravna na TRR račun po izvedbi tečaja (lahko pa tečaj v celoti plačate že pred samo izvedbo).

V kolikor vam lokacija ali razpisan termin ne ustrezata, je možno Imara Reiki opraviti tudi na daljavo

Potek: pošljem priročnik v slovenščini, katerega preberete, se slišimo za vsa morebitna vprašanja, izvedemo iniciacijo, znanje prenašate v prakso, ob čemer se lahko z vprašanji javite tudi še po izvedeni iniacijami.

Po pošti prejmete certifikat o opravljeni iniciaciji.

IMARA INICIACIJE NA DALJAVO potekajo po dogovoru z vami, kjer najdemo skupen termin, ki ustreza obem.

Scroll to Top