TA TEČAJ JE ŽE MIMO
Sale!
Začetek
26/03/2020 5:00
Konec
26/03/2020 7:00

Imara Reiki tečaj ON-LINE

140 98

Availability: 7 na zalogi

Kategorija:

Prosta mesta

TA TEČAJ JE ŽE MIMO

1 prijavljeni

Imara Reiki je sistem nadgradnje za vse, ki so že opravili najmanj Usui 3. stopnjo.

 

Eenergija se v tem sistemu v primerjavi z Usui-jem vrtični  in je vsaj 4-5x močnejša, kar pomeni, da so učinki opazni hitreje, doseže tudi globlje vzroke težav in je tako ozdravitev mogoča na globljem nivoju, skrajša čas dela z Reikijem.
Imara Reiki ima samo eno stopnjo (Mojstrsko stopnjo) in ni usmerjen na naša telesa ločeno (npr. bolj na fizično telo ali bolj na astralno, mentalno, duhovno kot pri Usui sistemu kjer vsaka stopnja pokriva določeno telo) temveč doseže ena stopnja vsa telesa. Ko ga praktikant tako enkrat obvlada, ga lahko prenaša tudi naprej.

V glavnih točkah Imara Reiki tečaja bomo spoznali:
kaj sploh Imara Reiki je, odkod izvira
kako deluje (potrebno mantro in način)
kako ga izvajamo
Imara seanse
poenostavljene tehnike polaganja rok
poenostavljeno delo z Imara energijo na daljavo
postopek iniciranja v Imara Reiki

 

IMARA Reiki se bo tokrat prvič izveden ON-LINE, kar pomeni, da bodo prijavljeni dobili vsa navodila kako se prijavilo v spletno aplikacijo Zoom (brezplačno), kjer se bomo dobili ob 17h. Za dostop oseba potrebuje računalnik (je pa možen dostop tudi preko telefona in naložene aplikacije na njem).

Prijavljenim predhodno pošljem priročnik po pošti, katerega predelajo, v skupnem srečanju povemo še vse pomembne stvari v živo ter odgovorimo na vprašanja. Iniciacija se bo izvajala enako, kot bi bili v tečaju v živo, saj se tudi v živo ne dotikam. Tako da bomo vsak na svoji strani zaslona in vendar skupaj.  🙂

Prav tako dobite po opravljenem tečaju in iniciaciji certifikat.

 

Udeleženci, ki so pri meni opravili katerokoli stopnjo Usui Reikija imajo na Imara Reiki vedno 20% popust (cena s popustom je 112 eur), tokrat pa bo cena za vse, ki boste z mano otvorili on-line izobraževanja  znižana za 30% procentov, tako da je Imara Reiki 98 eur namesto 140.

 

Prijave:
S plačilom 98 eur na TRR št. SI56 6100 0001 0693 724, Delavska Hranilnica, ADMISSA, Anita Gomezel s.p. Namen: Reiki tečaj in vaše ime (ali preko poštne nakaznice).

V kolikor vam lokacija ali razpisan termin ne ustrezata, je možno Imara Reiki opraviti tudi na daljavo

 

 

IMARA INICIACIJE NA DALJAVO “po starem” preko telefona individualno pa tudi potekajo kot vedno. V terminu, ki ustreza obem.

 

Vabljeni z mano v ON-LINE svet 🙂

 

Scroll to Top