Kundalini Reiki 1. stopnje ON-LINE

Začetek
30/11/2020 17:00
Konec
30/11/2020 21:45

70

Kategorija:

7 na zalogi

Prosta mesta

7 prostih mest

1 prijavljeni

O TEČAJU

Kundalini Reiki je pristop uporabe Univerzalne energije imenovane Reiki na način, kot ga je razvil gospod Ole Gabrielson pod vodstvom svojega duhovnega Učitelja.
Njegova značilnost je izrazita usmerjenost v čiščenje čaker in širjenje energetskega kanala, kar v praksi pomeni postopno rušenje vseh blokad in ovir, ki človeka na energetskem nivoju ovirajo pri nemotenem pretoku življenjske energije.

Čustvene in mentalne blokade v obliki negativnih prepričanj o sebi in svetu ter potlačena čustva puščajo neravnovesje, ki se kaže na nivoju naših energetskih centrov in onemogočajo optimalen pretok energije skozi naša telesa, to pa pogosto vpliva tudi na težave na fizičnem nivoju. Čeprav Reiki kot tak v vseh oblikah čisti vse prej omenjeno, je Kundalini pristop tisti, ki je pri tem še bolj usmerjen in učinkovit.
Ne glede na vse pa je čiščenje kljub vsemu počasno in nežno, saj gre še vedno za Reiki in ga tako ne gre mešati z drugimi tehnikami s podobnim (Kundalini) imenom.

Kundalini Reiki je namenjen tistim, ki so že opravili 3. stopnje Usui sistema Reikija in bi želeli več intenzivnosti ter odprtosti ter hitrejše doseganje rezultatov.

Kundalini Reiki sistem ima 3. stopnje in 6 ojačitev (boosterjev).
Ali ga zaključite ali ne je vaša izbira, vendar tvori smiselno celoto, saj skozi iniciacije postopoma vedno bolj odpira čakre od kronske proti korenski in tako ustvari močnejši pretok energije, večjo odprtost in postopno dviganje Kundalini energije ter s tem zavedanja na višji nivo.

Kaj Kundalini Reiki prinaša:
– Intenzivnejšo moč energije (iniciacija se izvede do korenske čakre, ne zgolj do srčne, kot pri Usui sistemu)
– enostaven in hiter pristop (Kundalini Reiki se vedno dela samo nekaj minut in je brez simbolov)
– nove možnosti uporabe te energije ( Diamanti Reiki, Kristalni Reiki, Reiki preteklih Življenj, čiščenje karmičnih vezi itd.)
– močnejši pretok energije in hitrejše rezultate.

Tokrat je razpisan termin za Kundalini Reiki 1. stopnje v ONLINE obliki za vse, ki jim tak način bolj ustreza.

ON-LINE pomeni, da bodo prijavljeni dobili vsa navodila kako se prijavilo v spletno aplikacijo Zoom (brezplačno), kjer se bomo dobili ob 17h. Za dostop oseba potrebuje računalnik (je pa možen dostop tudi preko telefona in naložene aplikacije na njem).

Prijavljenim predhodno pošljem priročnik po pošti, katerega predelajo, v skupnem srečanju povemo še vse pomembne stvari v živo ter odgovorimo na vprašanja. Iniciacija se bo izvajala enako, kot bi bili v tečaju v živo, saj se tudi v živo ne dotikam. Tako da bomo vsak na svoji strani zaslona in vendar skupaj.  🙂

Ob izkazanem interesu skupine bodo izvedeni tudi še ostali dve stopnji Kundalinija (in seveda boosterji), vendar se o nadalnjih terminih ponavadi dogovarjamo zaprto v skupini, ki je začela s 1. stopnjo.

Cena iniciacije z napotki za 1. stopnjo je 70 eur (cene ostalih stopenj v ceniku).
Vsi, ki ste pri meni opravljali katerikoli Reiki tečaj, imate 10% popust. (na vsako stopnjo).

Reiki Mojstri, ki bi radi poglobili in nadgradili svoje znanje in intenziteto energije, vabljeni.