Reiki tečaj 1. stopnje v Ljubljani (nova oblika tečaja)

Začetek
12/10/2020 17:00
Konec
12/10/2020 21:00
Naslov
Kogovškova 12   Poglej zemljevid

90

11 na zalogi

Prosta mesta

11 prostih mest

1 prijavljeni

O TEČAJU

Reiki tečaj 1. stopnje dobiva novo obliko izvedbe in sicer kot tečaj, ki je delno on-line, delno poteka v živo.

Vsa teorija bo posneta predhodno in bo prijavljenim na voljo za poslušanje in ogled že pred tečajem, prav tako pa jim ostane dostop do vseh informacij tudi po tečaju in se lahko kadarkoli vrnejo poslušati karkoli želijo. Vsebina se bo s časom tudi dopolnjevala, saj bom dodaja odgovore na pogosta vprašanja.

Na razpisani datum bo potekal 2. del tečaja, ki bo v živo v skupini. Tečaj v živo bo zajemal iniciacijo in predstavitev ter izvajanje prakse kot tudi odgovore na morebitna vprašanja, ki so se vam pojavila tekom poslušanje on-line vsebine. Po tečaju imate možnost vstopa tudi v FB podporno skupino kjer niste sami in lahko še vedno vprašate karkoli se vam pojavi tekom dela oz. poslušate odgovore na vprašanja drugih.

 

Reiki tečaj 1. stopnje je namenjen začetnikom in tako predznanje ni potrebno. Vse potrebno izveste v on-line obliki (kot dobite tudi priporočila za nadaljno branje literature)

Vsebina Reiki tečaja 1. stopnje ostaja enaka in vsebuje:

 • Vodena meditacija povezavovanja s Sabo.
 • Kratka zgodovina Reikija, za lažjo umestitev v prostor in čas
 • Kaj sploh Reiki je
 • Kako deluje in zakaj nam lahko pomaga
 • Za kaj vse se ga lahko uporablja (čiščenje prostorov, čiščenje hrane, zaščito, zdravljenje, osebni razvoj itd.)
 • Simbol 1. Stopnje CHO-KU REI in njegova uporaba
 • Spoznanje in praktično uporabljanje tehnike Reikija
 • Spoznanje in praktična izkušnja polaganja rok za zdravljenje in samozdravljenje z Reiki energijo
 • Povezovanje fizičnih težav s psihičnimi vzroki zanje (povezovanje psihologije z Reikijem)
 • Iniciacija v prvo stopnjo Reikija

Tečaj bo izveden ob vsaj štirih prijavljenih udeležencih, drugače se razpiše nov termin. Tečaj vodim Usui, Imara, Kundalini, Angel, Shamballa, Green Tara in Kali  Reiki mojstrica in učiteljica Anita Gomezel. Reiki zase izvajam 19 let, poučujem ga pa že 16 let, zato je zrastla notranja želja po spremembi.

 

Del tečaja v živo poteka v sproščenem in odprtem vzdušju, kjer je vedno prostor za vsa vprašanja, pomisleke, vaše izkušnje.

 

PRIČEVANJE UDELEŽENCA enega izmed tečajev Reikija 1. stopnje:

Matej iz Ljubljane je tri dni po tečaju napisal:

” Z Reikijem imam do sedaj same dobre iskušnje. Vsak dan ga izvajam oz uporabljam večkrat na dan.  Po pravici povedano imam občutek, da sem se kar malo spremenil, vse gledam bol pozitivno, če me pa že kakšna situacija skoraj razjezi se pa avtomatično spomnim: “samo za danes se ne jezi :)”….. in svet je spet lepši. Najbolj zanimivo je pa to, ko na neko stresno situacijo oz v nekem konfliktu z drugo osebo tako pozitivno odreagiraš, se tudi druga oseba pomiri:) zanimivo! Kot , da bi se tvoja dobra volja reflektirala oz slaba tudi, če bi pač jezno odreagiral, bi tudi drugo osebo še bol razjezil kot da bi gledal v ogledalo…
Drugače sem pa z Reiki  pomagal punci oz partnerici pri migreni, ki je čudežno izginila po 15 minutah, prav tako zobobol. Drugače pa veliko delam na sebi pri reševanju raznih vprašanj, čiščenju sebe, aure, čakr in pri vsem tem imam občasno močne vročinske vale po teleu in čutim močni pretok energije ampak je prijetno… Se mi pa včasih recimo enkrat na dan zgodi, da sredi dela, kar tako začutim močn tok energije, ki gre čez mene podobno kot na iniciaciji… Drugače pa hvala za zanimivo ter prijetno soboto, ki je ne bom nikoli pozabil 🙂
Srečno, pa se vidimo.”

 

Prijave na tečaj že potekajo (na prednaročilo 10% popust):

ker je Reiki tečaj 1. stopnje v ti obliki tokrat razpisan prvič in ker se vsebina on-line še pripravlja, je mogoča prijava za rezervacijo mesta s plačilom prijavnine sedaj kot PREDNAROČILO, kar vam omogoča ceno z 10% popustom (Končna cena s popustom je 81 eur).

V tem primeru se ob prijavi plača prijavnina v višini  40 € na TRR št. SI56 6100 0001 0693 724, Delavska Hranilnica, ADMISSA, Anita Gomezel s.p. Namen: Reiki tečaj in vaše ime (ali preko poštne nakaznice). Prijavnina (40€) se NE vrača (razen v primeru, da tečaj odpade), vam pa zagotavlja prosto mesto na seminarju in po prednaročniški ceni. Preostanek se poravna na TRR račun ob objavi dostopa do on-line teorije, kar bo predvidoma konec septembra.

 

Mogoča pa je tudi rezervacija brez trenutnega plačila prijavnine  (vendar brez popusta na končno ceno):

Ker vam do konca septembra še ni mogoče omogočiti dostopa do on-lin vsebine, je tokrat izjemoma možna tudi rezervacija mesta brez plačila prijavnine do trenutka, ko bo na voljo posnetek teorije za kar je predviden konec septembra. V tem primeru poravnate celotno kupnino takrat, mesto pa vas vseeno časa, vendar se ne odobri popust za prednaročilo (cena brez popusta je 90 eur za celotno). V tem primeru samo oddate prijavo preko spletnega obrazca brez plačila prijavnine, za plačilo pa boste pozvani takrat, ko bo možen dostop in ogled vsebine v obliki on-lin tečaja.

 

Cena v vsakem primeru pokrije:

 • doživljenjski dostop do on-line posnetkov teorije,
 • 4 urni tečaj v živo,
 • iniciacijo,
 • potrdilo (certifikat) o opravljenem tečaju,
 • eno-tedensko podporo za vprašanja po telefonu ali emailu
 • ter možnost dodatne podpore v FB skupini “Reiki in mi” kadarkoli.

Verjamem, da bom v ti obliki še lažje združila vse svoje znanje in izkušnje 19-ih let ukvarjanja z Reikijem, prednost pa ostaja tudi v tem, da se lahko k poslušanju vrnete kadarkoli bi kaj pozabili.

 

Če vam taka oblika tečaja ustreza, vabljeni v našo družbo. 🙂

 

Anita