Začetek
31/01/2021 14:00
Konec
31/01/2021 18:00

Reiki tečaj 1. stopnje (v celoti online)

90

Availability: 4 na zalogi

Prosta mesta

4 prostih mest

11 prijavljeni

Tokrat bo naš Reiki tečaj 1. stopnje v celoti potekal v online obliki.

Vsa teorija bo posneta predhodno in bo prijavljenim na voljo za poslušanje in ogled že pred tečajem, prav tako pa jim ostane dostop do vseh informacij tudi po tečaju in se lahko kadarkoli vrnejo poslušati karkoli želijo. Vsebina se bo s časom tudi dopolnjevala, saj bom dodaja odgovore na pogosta vprašanja.

Na razpisani datum bo potekal 2. del tečaja, ki bo v živo preko Zooma. Tečaj bo vseeno zajemal iniciacijo (le na daljavo) in predstavitev ter izvajanje prakse kot tudi odgovore na morebitna vprašanja, ki so se vam pojavila tekom poslušanje on-line vsebine. Po tečaju imate možnost vstopa tudi v FB podporno skupino kjer niste sami in lahko še vedno vprašate karkoli se vam pojavi tekom dela oz. poslušate odgovore na vprašanja drugih.

 

Reiki tečaj 1. stopnje je namenjen začetnikom in tako predznanje ni potrebno. Vse potrebno izveste v on-line obliki (kot dobite tudi priporočila za nadaljno branje literature)

Vsebina Reiki tečaja 1. stopnje ostaja enaka in vsebuje:

 • Vodena meditacija povezavovanja s Sabo.
 • Kratka zgodovina Reikija, za lažjo umestitev v prostor in čas
 • Kaj sploh Reiki je
 • Kako deluje in zakaj nam lahko pomaga
 • Za kaj vse se ga lahko uporablja (čiščenje prostorov, čiščenje hrane, zaščito, zdravljenje, osebni razvoj itd.)
 • Simbol 1. Stopnje CHO-KU REI in njegova uporaba
 • Spoznanje in praktično uporabljanje tehnike Reikija
 • Spoznanje in praktična izkušnja polaganja rok za zdravljenje in samozdravljenje z Reiki energijo
 • Povezovanje fizičnih težav s psihičnimi vzroki zanje (povezovanje psihologije z Reikijem)
 • Iniciacija v prvo stopnjo Reikija

Tečaj bo izveden ob vsaj štirih prijavljenih udeležencih, drugače se razpiše nov termin. Tečaj vodim Usui, Imara, Kundalini, Angel, Shamballa, Green Tara in Kali  Reiki mojstrica in učiteljica Anita Gomezel. Reiki zase izvajam 19 let, poučujem ga pa že 16 let, zato je zrastla notranja želja po spremembi.

 

Del tečaja v živo poteka v sproščenem in odprtem vzdušju, kjer je vedno prostor za vsa vprašanja, pomisleke, vaše izkušnje.

 

PRIČEVANJE UDELEŽENCA enega izmed tečajev Reikija 1. stopnje:

Matej iz Ljubljane je tri dni po tečaju napisal:

” Z Reikijem imam do sedaj same dobre iskušnje. Vsak dan ga izvajam oz uporabljam večkrat na dan.  Po pravici povedano imam občutek, da sem se kar malo spremenil, vse gledam bol pozitivno, če me pa že kakšna situacija skoraj razjezi se pa avtomatično spomnim: “samo za danes se ne jezi :)”….. in svet je spet lepši. Najbolj zanimivo je pa to, ko na neko stresno situacijo oz v nekem konfliktu z drugo osebo tako pozitivno odreagiraš, se tudi druga oseba pomiri:) zanimivo! Kot , da bi se tvoja dobra volja reflektirala oz slaba tudi, če bi pač jezno odreagiral, bi tudi drugo osebo še bol razjezil kot da bi gledal v ogledalo…
Drugače sem pa z Reiki  pomagal punci oz partnerici pri migreni, ki je čudežno izginila po 15 minutah, prav tako zobobol. Drugače pa veliko delam na sebi pri reševanju raznih vprašanj, čiščenju sebe, aure, čakr in pri vsem tem imam občasno močne vročinske vale po teleu in čutim močni pretok energije ampak je prijetno… Se mi pa včasih recimo enkrat na dan zgodi, da sredi dela, kar tako začutim močn tok energije, ki gre čez mene podobno kot na iniciaciji… Drugače pa hvala za zanimivo ter prijetno soboto, ki je ne bom nikoli pozabil 🙂
Srečno, pa se vidimo.”

 

Prijave na tečaj že potekajo:

Prijava se šteje kot resna po plačilu  prijavnine v višini  40 € na TRR št. SI56 6100 0001 0693 724, Delavska Hranilnica, ADMISSA, Anita Gomezel s.p. Namen: Reiki tečaj in vaše ime (ali preko poštne nakaznice). Prijavnina (40€) se NE vrača (razen v primeru, da tečaj odpade), vam pa zagotavlja prosto mesto na seminarju. Preostanek se poravna na TRR račun do dneva tečaja v živo (lahko poravnate tudi celoten znesek ob prijavi) ali z gotovino na dan tečaja v živo.

 

Cena zajema:

 • doživljenjski dostop do on-line posnetkov teorije,
 • 4 urni tečaj v živo,
 • iniciacijo,
 • potrdilo (certifikat) o opravljenem tečaju (pošlje po pošti po tečaju),
 • eno-tedensko podporo za vprašanja po telefonu ali emailu
 • ter možnost dodatne podpore v FB skupini “Reiki in mi” kadarkoli.

 

Vabljeni v našo družbo tudi v taki obliki vsi, ki ste se online sveta že navadili. 🙂

 

Anita

Scroll to Top