TA TEČAJ JE ŽE MIMO

Reiki tečaj 2. stopnje v Mariboru

Začetek
20/09/2020 9:00
Konec
20/09/2020 17:00
Naslov
Pekrska cesta 33   Poglej zemljevid
Telefon
031 870 474

95

3 na zalogi

Prosta mesta

TA TEČAJ JE ŽE MIMO

4 prijavljeni

O TEČAJU

Nadaljevanje po poti Reikija nam prinaša dodatne uporabne tehnike za pomoč in samopomoč s to Univerzalno in pozitivno energijo. Preko višanja stopenj se viša tudi moč in intenziteta simbolov, kar vse naše delo z Reikijem pospeši in poglobi.

Reiki tečaj 2. stopnje je tako namenjen praktikantom, ki so že opravili 1. stopnjo Reikija in predstavlja nadgradnjo moči energije na naše čustveno in mentalno telo (kjer večinoma leži marsikateri vzrok za naše fizične ali psihične težave in tegobe).

Moč energije bomo poglobili z dvema novima simboloma, Sei he ki in Hon sha ze sho nen in iniciacijo vanju, katera bo sprožila čiščenje vaših potlačenih energij čustev in energetskih blokad, katere so nastale zaradi negativnega razmišljanja o sebi in svetu. Znanje pa bomo nadgrajevali:

  • z učenjem dela na daljavo, kar zelo skrajša in poenostavi tehniko kot tako ter nam odpre nov repertoar dela s pozitivno energijo (ki nam vzame manj časa, a ne izgubi na učinkovitosti).
  • preko meditacije na Reiki simbole, ki vam bo simbole približala in poglobila ter tako okrepila njihovo delovanje
  • preko vzpostavljanja stika z Reiki vodniki, ki vam lahko pomagajo na vaši Reikijski poti
  • spoznali bomo čakre in kakšna je sploh njihova praktična aplikacija za vsakdanje življenje- kaj pomeni če je katera čakra zaprta in kako prepoznati katera.
  • veliko bomo govorili o zdravem življenju, ki je pogosto zelo povezano tudi s konstruktivnim izražanjem naših čustev in misli ter spoznali osnove izražanja svojega notranjega dogajanja v pozitivni obliki (kako priti v stik s svojimi občutki in kako jih izražati drugim).
  • ter preko vodene meditacije se bomo povezali s svojim bistvom.

Tečaji zajemajo tudi praktično aplikacijo naučenega znanja ter so vodeni na preprost, prizemljen in v vsakdanjo rabo usmerjen način.Tečaj poteka v sproščenem in odprtem vzdušju, kjer je vedno prostor za vsa vprašanja, pomisleke, vaše izkušnje. Po opravljenem tečaju dobite tudi certifikat o opravljeni stopnji. Tečaj bo izveden ob vsaj štirih prijavljenih udeležencih. Cena tečaja je 95 evrov.

Tečaj vodim Usui in Imara Reiki mojstrica in učiteljica Anita Gomezel.

 

Prijava je potrjena:

Z nakazilom 50 € na TRR št. SI56 6100 0001 0693 724, Delavska Hranilnica, ADMISSA, Anita Gomezel s.p. Namen: Reiki tečaj in vaše ime (ali preko poštne nakaznice). Prijavnina (50€) se NE vrača (razen v primeru, da tečaj odpade), vam pa zagotavlja prosto mesto na seminarju. Preostanek se poravna na TRR račun po izvedbi tečaja (lahko pa tečaj v celoti plačate že pred samo izvedbo).