TA TEČAJ JE ŽE MIMO

Reiki tečaj 3. in 4. stopnje ON-LINE

Začetek
18/04/2020 10:00
Konec
19/04/2020 18:30

165

6 na zalogi

Prosta mesta

TA TEČAJ JE ŽE MIMO

2 prijavljeni

O TEČAJU

Čas v katerem smo odpira nove možnosti in tako je prišla tudi pobuda, da bi organizirali Reiki tečaj 3.  in 4. stopnje. To seveda ne pomeni, da ne bo nikoli več v živo (seveda bo), ga bomo pa tokrat izvedli prvič tudi ON-LINE.

Da bi bilo vse skupaj kar čim lažje, bo izveden v dveh delih.

prvi bo potekal v soboto 18.4 od 15-18 h 
in drugi v  nedeljo 19.4 enako od 15-18h. 
Udeleženci boste prejeli  priročnik vnaprej, da si ga lahko preberete. S tem želimo prihraniti nekaj časa, nekaj ga bomo prihranili pa tudi na račun odmora za kosilo.

Tečaj bo vseeno zajemal iniciacijo, pač na daljavo (vendar bomo prisotni skupaj) in prav tako po njem dobite certifikat.

 

Tehnični del izvedbe naj vas ne skrbi, saj boste dobili vsa navodila že prej (in so enostavna). 🙂

Število mest je tudi tukaj omejeno, saj gre za način, kjer bo vsak lahko udeležen aktivno (zato je vabilo, da ste prisotni s kamero in zvokom).

 

Sistem Usui Reiki je zasnovan tako, da se intenziteta energije viša postopno, iz stopnje v stopnjo in obenem čisti naša telesa ter prinaša mir, sproščenost, zdravje na več nivojih. Intenziteta energija se tako z vstopom v 3. in 4. stopnjo ponovno poveča za 4-5x ter doseže področje vaše intuicije in vseh ostalih zunajčutnih zaznavav. Posledica dovajanja te stopnje intenzitete energije je ta, da s svojimi zunajčutnimi sposobnostmi prihajate vedno bolj v stik (v kolikor si to želite in izberete) obenem pa pomaga pri vsem, za kar Reiki izvajate že sedaj tako, da skrajša pot do rezultatov in so učinki pozitivne energije vidni hitreje.

Reiki tečaj 3. in 4. stopnjo zajema poglobitev dela na sebi in najbolj zaobjame naše duhovno telo. Govorili bomo o poti razsvetljenja, poti duhovnosti na kateri nam Reiki lahko pomaga pri doseganju globjega stika s sabo. Kot odlična tehnika na tej poti je Reiki Transmisija, s katero se bomo spoznali in jo izvajali. Na omenjeni poti nam bo pomagalo tudi mantranje Reiki manter oz. Kotodame, ki doprinese mentalni del k drugače energetski tehniki Reikija kar pozitivno vpliva na globino same tehnike. Preko tehnike Reikija se bomo naučili energetsko očistiti svojo preteklost, kar nam bo pomagalo, da bomo imeli več osebne energije danes in bili manj obremenjeni s travmami in negativnimi izkušnjami iz preteklosti.
Ker tečaj zajema dve stopnji (3. in 4.) se boste spoznali in bili inicirani v dva nova simbola- Dai-ko-mio in Ra-ku ter se naučili, kako znanje Reikija prenašati naprej, kako inicirati druge in nasploh prenašati to znanje in s tem pomagati pri širjenju uporabe te pozitivne energije med čimveč ljudi. Nekaj besed bomo posvetili tudi ponovitvi 2. stopnje in seveda raznim vprašanjem.

Po tečaju boste torej okrepljeni za dodatno znanje in možnost nadaljnega poučevanja reikija ter o mojstrstvu imeli tudi certifikat. Tečaj bo izveden ob vsaj štirih prijavljenih udeležencih.

Cena tečaja ostaja  165 evrov.

 

Prijava je potrjena:

Z nakazilom  na TRR št. SI56 6100 0001 0693 724, Delavska Hranilnica, ADMISSA, Anita Gomezel s.p. Namen: Reiki tečaj in vaše ime (ali preko poštne nakaznice). Plačilo vam zagotavlja mesto na tečaju, v primeru višje sile pa vam seveda ne propade (ostane za drugič oz. za drugi tečaj, če bi se tako odločili).