Shamballa 1. stopnje v Ljubljani

Začetek
07/12/2020 17:00
Konec
07/12/2020 21:00
Naslov
Kogovškova 12   Poglej zemljevid
Telefon
031 870 474

70

5 na zalogi

Prosta mesta

5 prostih mest

0 prijavljeni

O TEČAJU

Shamballa je sistem, ki zajema prevajanje in uporabo brezpogojne Ljubezni podobno kot Usui Reiki, le da je zdravljenje skoraj posledica, medtem ko je bistvo v višanju zavesti posameznika na transpersonalni nivo. Marsidko zato reče, da je Shamballa duhovna praksa, predstavljena kot sistem zdravljenja.

 

Sistem zajema 352 simbolov, katere preko iniciacij postopoma dobivate v vaša telesa in vam tako posredno višajo vibracijo ter »zdravijo« tako čustveni, mentalni kot fizični del vas ali tistih, katerim energijo posredujete.

Preko štirih stopenj Shamballa Reikija se postopoma viša zavedanje v zavedanje Enosti (Jaz sem prisotnosti), ki je naša globja transpersonalna narava. Prinaša Svobodo in Ljubezen. Gre za sistem, kjer se neposredno povezujemo z Izvorom vsega, da deluje preko. Avtor pravi (Hari Das), da smo v razburljivem času, kjer se od zavedanja »biti bolj snov kot energija«, spreminjamo v zavedanje, »da smo bolj energija kot snov« in da nam Shamballa lahko pri tem pomaga- nas opolnomoči s tem, da se začnemo zavedati »luči znotraj nas« in razumeti, da smo v tem vsi skupaj.

1. STOPNJA nam omogoča spoznavanje z višjo vibracije energije ter uporabo le te za zdravljenje drugih in sebe preko dotika. Časovno se skrči na 5 minutne seanse. Zajema tudi Mahatma meditacijo (povezovanje z »Jaz Sem«), tehniko možganskega uravnovešanja, delo z rastlinami in usmerjanje energije za manifestiranje.

 

Zaradi abstraktnosti je Shamballa primeren za Usui Reiki Mojstre, ki imajo opravljeni še vsaj dve nadgradnji po Usui (lahko pri kateremkoli učitelju, samo da jih imate). Torej po Usui 3. in 4. stopnje še dva dodatna sistema, saj v kolikor čakre niso dovolj odprte in telo vsaj malo prečiščeno, vam Shamballa ne more dati toliko, kot lahko da.

 

Cena za 1. stopnjo je 70 eur (vsi, ki ste pri meni opravljali tečaje imate 10% popust). Cena zajema priročnik v Slovenskem jeziku, nekaj urni tečaj in iniciacijo.

Dobrodošli, če vas pritegne. 🙂