Notice: Undefined variable: texo in /home/osebnira/reiki-tecaji.si/wp-content/plugins/woo-events/inc/functions.php on line 261

Kundalini Reiki je pristop uporabe Univerzalne energije imenovane Reiki na način, kot ga je ravil gospod Ole Gabrielson pod vodstvom svojega duhovnega Učitelja.

Njegova značilnost je izrazita usmerjenost v čiščenje čaker in širjenje energetskega kanala, kar v praksi pomeni postopno rušenje vseh blokad in ovir, ki človeka na energetskem nivoju ovirajo pri nemotenem pretoku življenjske energije.

Čustvene in mentalne blokade v obliki negativnih prepričanj o sebi in svetu ter potlačena čustva puščajo neravnovesje, ki se kaže na nivoju naših energetskih centrov in onemogočajo optimalen pretok energije skozi naša telesa, to pa pogosto vpliva tudi na težave na fizičnem nivoju. Čeprav Reiki kot tak v vseh oblikah čisti vse prej omenjeno, je Kundalini pristop tisti, ki je pri tem še bolj usmerjen in učinkovit.
Ne glede na vse pa je čiščenje kljub vsemu počasno in nežno, saj gre še vedno za Reiki  in ga tako ne gre mešati z drugimi tehnikami s podobnim (Kundalini) imenom.

Kundalini Reiki se večinoma opravlja kot iniciacije na daljavo, občasno pa so razpisani tudi krajši skupinski tečajikaterih termini so objavljeni sproti.

Kundalini Reiki ima 3. stopnje in 6 ojačitev (boosterjev).

Ali ga zaključite ali ne je vaša izbira, vendar tvori smiselno celoto, saj skozi iniciacije postopoma vedno bolj odpira čakre od kronske proti korenski in tako ustvari močnejši pretok energije, večjo odprtost in postopno dviganje Kundalini energije ter s tem zavedanja na višji nivo.

 

Cena iniciacije na daljavo ali krajšega tečaja je za

  1. stopnjo 70 eur
  2. stopnjo 90 eur
  3. stopnjo 165 eur

Vsi, ki opravite pri meni vse tri stopnje, pa imate potem 6 ojačitev (iniciacije moči 3. stopnje, ki se ponovi 6x) gratis.

10% popust odobrim vsem, ki ste pri meni opravljali že katerikoli drugi tečaj.

 

Vsi, ki opravljate Kundalini Reiki na daljavo se lahko tudi kadarkoli brez dodatnega plačila udeležite tečaja v živo, ko je ta razpisan, v kolikor začutite tako.

Vse iniciacije zajemajo priročnik v slovenskem jeziku, pogovor preko telefona ali skypa ter podporo po iniciaciji (v kolikor je potrebna) ter odgovore na vprašanja, ki se še rodijo iz prakse kasneje.

V kolikor termin ni objavljen in bi želeli opravljati Kundalini na daljavo, pišite na anita@osebni-razvoj.si

 

Prijave:

Z nakazilom cene na TRR št. SI56 6100 0001 0693 724, Delavska Hranilnica, ADMISSA, Anita Gomezel s.p. Namen: Reiki tečaj in vaše ime (ali preko poštne nakaznice).

Aktualni Kundalini Reiki tečaji

Kundalini Reiki je namenjen tistim, ki so že opravili 3. stopnje Usui sistema Reikija in bi želeli več intenzivnosti ter odprtosti ter hitrejše doseganje rezultatov.
Pristop je sestavljen iz treh stopenj in dveh ojačitev, zato tudi čiščenje in odpiranje poteka postopno in varno.

Kaj Kundalini Reiki prinaša:

  • Intenzivnejšo moč energije (iniciacija se izvede do korenske čakre, ne zgolj do srčne, kot pri Usui sistemu),
  • enostaven in hiter pristop (Kundalini Reiki se vedno dela samo nekaj minut in je brez simbolov),
  • nove možnosti uporabe te energije,
  • močnejši  pretok energije in hitrejše rezultate.
Scroll to Top