Notice: Undefined variable: texo in /home/osebnira/reiki-tecaji.si/wp-content/plugins/woo-events/inc/functions.php on line 261

Po tem, ko nekdo opravi in osvoji Usui sistem Reikija, se naša telesa (torej fizično, čustveno, mentalno, duhovno telo…) navadijo na ta nivo energije in pogosto se zgodi, da smo pri pomoči drugim z njim uspešni, pri sebi pa ne uspemo iti naprej preko ovir, ki so nam ostale.

Če nas obenem še vleče naprej po novih znanjih iz teh področij, imamo možnost za nadgradnje tudi še po Usui Reikiju.

Aktualni tečaji

Kaj pomeni nadgradnja?

Da se naučimo dodatnih načinov uporabe Reikija, ki so večinoma bolj abstraktni, krajši za uporabo, močnejši in tako dosegajo globje nivoje (tudi zato, ker smo z Usui-jem že prišli do določene točke oz. naredili osnovo).

Nadaljevanje po poti Reikija seveda ni potrebno v kolikor osebo v to ne povleče. Usui sistem nam da veliko orodij. Odvisno je samo kaj si želimo in kam nas vleče.

Osebno me je vleklo naprej v kar nekaj nadgradenj, naprej učim tiste, katere so se me dotaknile in jih tudi sama še vedno izvajam (Imara Reiki, Kundalini Reiki, Angelski Reiki in Shamballa Reiki). Seveda pa obstajajo tudi še druge, katere učijo drugi Reiki Učitelji, zato verjamem, da boste našli pravo zase, če vas vleče naprej.

Samo Reiki pa včasih tudi ni dovolj. Več o tem tukaj

Scroll to Top