Notice: Undefined variable: texo in /home/osebnira/reiki-tecaji.si/wp-content/plugins/woo-events/inc/functions.php on line 261

Sistem Usui Reiki je zasnovan tako, da se intenziteta energije viša postopno, iz stopnje v stopnjo in obenem čisti naša telesa ter prinaša mir, sproščenost, zdravje na več nivojih.

Intenziteta energija se tako z vstopom v 3. in 4. stopnjo ponovno poveča za 4-5x ter doseže področje vaše intuicije in vseh ostalih zunajčutnih zaznavav. Posledica dovajanja te stopnje intenzitete energije je ta, da s svojimi zunajčutnimi sposobnostmi prihajate vedno bolj v stik (v kolikor si to želite in izberete) obenem pa pomaga pri vsem, za kar Reiki izvajate že sedaj tako, da skrajša pot do rezultatov in so učinki pozitivne energije vidni hitreje.

Po tečaju boste torej okrepljeni za dodatno znanje in možnost nadaljnega poučevanja reikija ter o mojstrstvu imeli tudi certifikat.

Tečaj bo izveden ob vsaj štirih prijavljenih udeležencih. Cena tečaja je 165 €.

Tečaj vodim Usui in Imara Reiki mojstrica in učiteljica Anita Gomezel.

Aktualni tečaji Reiki 3. in 4. stopnje

Vsebina Reiki tečaja 3. in 4. stopnje

Reiki tečaj 3. in 4. stopnjo zajema poglobitev dela na sebi in najbolj zaobjame naše duhovno telo.

Govorili bomo o poti razsvetljenja, poti duhovnosti na kateri nam Reiki lahko pomaga pri doseganju globljega stika s sabo. Kot odlična tehnika na tej poti je Reiki Transmisija, s katero se bomo spoznali in jo izvajali. Na omenjeni poti nam bo pomagalo tudi mantranje Reiki manter oz. Kotodame, ki doprinese mentalni del k drugače energetski tehniki Reikija kar pozitivno vpliva na globino same tehnike. Preko tehnike Reikija se bomo naučili energetsko očistiti svojo preteklost, kar nam bo pomagalo, da bomo imeli več osebne energije danes in bili manj obremenjeni s travmami in negativnimi izkušnjami iz preteklosti.
Ker tečaj zajema dve stopnji (3. in 4.) se boste spoznali in bili inicirani v dva nova simbola- Dai-ko-mio in Ra-ku ter se naučili, kako znanje Reikija prenašati naprej, kako inicirati druge in nasploh prenašati to znanje in s tem pomagati pri širjenju uporabe te pozitivne energije med čimveč ljudi. Nekaj besed bomo posvetili tudi ponovitvi 2. stopnje in seveda raznim vprašanjem.

Scroll to Top