REIKI TEČAJ 1.STOPNJE

Reiki tečaj 1. stopnje je namenjen začetnikom in tako predznanje ni potrebno.

(Vodena meditacija povezavovanja s Sabo, kratka zgodovina Reikija, kaj sploh Reiki je, kako deluje in zakaj nam lahko pomaga, za kaj vse se ga lahko uporablja, simbol 1. Stopnje CHO-KU REI in njegova uporaba, spoznanje in praktično uporabljanje tehnike Reikijac, spoznanje in praktična izkušnja polaganja rok za zdravljenje in samozdravljenje z Reiki energijo, povezovanje fizičnih težav s psihičnimi vzroki zanje, iniciacija v prvo stopnjo Reikija.)

REIKI TEČAJ 2.STOPNJE

Reiki tečaj 2. stopnje predstavlja nadgradnjo moči energije na naše čustveno in mentalno telo.

(Znanje bomo nadgrajevali z učenjem dela na daljavo, preko meditacije na Reiki simbole, ki vam bo simbole približala in poglobila ter tako okrepila njihovo delovanje, preko vzpostavljanja stika z Reiki vodniki, ki vam lahko pomagajo na vaši Reikijski poti, spoznali bomo čakre in kakšna je njihova praktična aplikacija, z učenjem o zdravem življenju, ki je pogosto zelo povezano tudi s konstruktivnim izražanjem naših čustev in misli, preko vodene meditacije se bomo povezali s svojim bistvom.)

REIKI TEČAJ 3. IN 4. STOPNJE

Intenziteta energije se z vstopom v 3. in 4. stopnjo ponovno poveča za 4-5x ter doseže področje vaše intuicije in vseh ostalih zunajčutnih zaznavav.

(S svojimi zunajčutnimi sposobnostmi prihajate vedno bolj v stik, zajema poglobitev dela na sebi in najbolj zaobjame naše duhovno telo, spoznali bomo Reiki Transmisijo, na omenjeni poti nam bo pomagalo tudi mantranje Reiki manter oz. Kotodame, naučili se bomo energetsko očistiti svojo preteklost, spoznali in inicirani boste v dva nova simbola- Dai-ko-mio in Ra-ku ter se naučili, kako znanje Reikija prenašati naprej in kako inicirati druge.)

Scroll to Top