Delavnica Enotnega polja je delavnica, katere namen je strniti vse ključno znanje, orodja in tehnike, ki bi vsakemu posamezniku omogočilo kar najhitrejši način za preseganje svojih omejitev  v obliki negativnim prepričanj o sebi in svetu ter tako zaživeti življenje bolj pozitivno in izpolnjujoče. Na njej je ključno, da se povežemo z Enotnim poljem, poljem energije, iz katerega je vse nastalo in nastaja (lahko mu rečemo tudi Izvor). Ko znamo priti v stik z Izvorno energijo si lahko preko nje pomagamo spremeniti vse tisto, kar nas v življenju ne izpolnuje. Ker je vse samo ena vrsta energija in so vsi obstoji samo različni valovi v enem oceanu obstoja, kot pravi Dr. Hagelin (kvantni fizik, ki je Enotno polje dokazal) je iz njega čisto vse mogoče- z vajo in na sistematičen, prizemljen način.

Delavnico sem oblikovala na znanjih, katere sem pridobila v sistemu Theta healinga ter Theta PSY sistema ter ga podkrepila z osebnimi izkušnjami. Pomankljivosti, katere sem ugotovila pri metodi Theta healinga (po mojem subjektivnem mnenju seveda), sem dopolnila za dodatna znanja dela na sebi in vzorcih (kjer je žal premalo samo menjava vzorcev, prav tako je lahko menjevanje vzorcev vse povprek nevarno- po mojih izkušnjah brez poglabljanja realnosti ni trajnega napredka). Delavnica je podkrepljena z veliko znanja psihologije ter izkušnjami iz psihoterapij in tako bolj stvarna (prizemljena) za realen napredek v vsakdanjem življenju.

Izbrana so samo poglavja preko katerih sem si pri osebnem razvoju veliko pomagala tudi sama in predstavljena na strokoven (bolj znanstven) način, kateri pa je prilagojen vsakdanjemu jeziku in tako razumljiv vsakomur. Tehnikam iz Theta healinga dajem globino z razumevanjem psihologije in uporabnost z načini dela na sebi, katere že 5.leto dnevno uporabljam pri svojem samorazvoju, zadnjih par let pa tudi v psihoterapijah drugim ljudem.

Vsak drugi mesec organiziram Srečanja za praktikante, kjer tehniko vadimo in poglabljamo, predvsem pa lažje ohranjamo stik z njo in tako tudi dosegamo rezultate. Iz danes na jutri je bolj malo, z vztrajnostjo pa si lahko popolnoma spremenimo svoje življenje. Sti z Enotnim poljem, kot potencialom samim in prizemljeni načini uporabe le-tega vidim kot eno izmed najbolj učinkovitih orodij na svoji poti samorazvoja.

Delavnica je namenjena:
–    Vsem tistim, ki bi bili radi bolj zadovoljni s sabo.
–    Vsem tistim, ki želite v življenju nekaj spremeniti na bolje.
–    Vsem tistim, ki bi se radi naučili sistema s katerim bi sami čistili svoje negativnosti.
–    Vsem tistim, ki ste že sami prišli do omejitev v sebi (negativnih prepričanj), pa sedaj ne veste, kako priti iz začaranega kroga njihovega ponavljanja.
–    Vsem tistim, ki bi se radi naučili učinkovitega in enostavnega načina meditacije za sproščanje in notranji mir.

Na delavnici bomo:
–    Spoznali Enotno polje ter kako in zakaj namere iz njega delujejo (zakaj in kako je mogoče doseči spremembe v realnem življenju).
–    Se naučili dostopati do Enotnega polja in ga uporabljati za praktično delo
–    Se naučili poiskati svoja negativna prepričanja (vzorce) in jih kot energijo v možganih tudi zamenjati (sem nesposoben, sem nevreden…)
–    Se naučili preko kinezologije testirati na svoja prepričanja
–    Se naučili čistiti vsa nakopičena negativna čustva
–    Se naučili naložiti  vse občutke, katerih niste nikoli občutili v svojem življenju (npr. sem varen tak kot sem, sem ljubljen..)
–    Se naučili postopka, kako najhitreje napredovati v življenju preko poglabljanja realnosti.
–    Se naučili manifestirati situacije in stanja, katere si želite v svoje življenje (npr. da sem vseskozi miren v sebi, da imam 1000 evrov prihodka..itd).
–    Se naučili kreirati znanja in veščine (znanje tujih jezikov, znanje uporabe nečesa, veščino komuniciranja itd.).
–    Se naučili oblikovati in uporabljati program za vsakodnevno čiščenje strupov, negativnih energij, energij tujih ljudi, sevanj..)
–    Spoznali kako k vsemu navedemu pristopati realno, za realen napredek v življenju
–    Se naučili Theta meditacije, ki prinaša čistost v vaša življenja že samo s tem, da jo izvajate.
Čeprav sam pristop izhaja iz Theta healing sistema, je podkrepljen z veliko znanja psihologije ter izkušnjami iz psihoterapij in tako bolj stvaren za realen napredek v vsakdanjem življenju.

Kaj z delavnico pridobite:
–    Orodja za učinkovito delo na sebi (ne pa čarobne paličice).
–    Najhitrejši način zamenjave negativnosti in doseganja večje izpolnjenosti.
–    Realen in poglobljen sistem za trajni napredek v življenju.
–    Načine sproščanja in umirjanja.

Cena delavnice je 100 eur in vključuje:
–    priročnik
–    vodo, čaj in prigrizke med odmori
–    darilo (1x bon za 10 eur za Theta terapijo)

Popusti:
Kdor je opravil Theta Healing seminar (pri komurkoli)  in bi želel sedaj znanje obnoviti in poglobiti, ima polovično ceno (torej 45 eur).

Seminar je nerezidenčen (kosilo, morebitne nočitve in prevoz niso všteti v ceno).

Prijave:
Z nakazilom 50 Eur na TRR št. SI56 0510 0801 3360 190, A Banka, ADMISSA, Anita Gomezel s.p. Namen: Theta delavnica in vaše ime. Prijavnina (50Eur) se NE vrača, vam pa zagotavlja prosto mesto na seminarju. Preostanek lahko poravnate na seminarju, do pričetka seminarja. Prijavite se lahko tukaj>>
Število udeležencev je omejeno. Prijave sprejemam do zapolnitve mest.

Vabljeni!

Scroll to Top