Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/anitareiki/3B86HE0U/htdocs/wp-content/plugins/mailpoet/vendor/cerdic/css-tidy/class.csstidy.php on line 886

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/anitareiki/3B86HE0U/htdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/anitareiki/3B86HE0U/htdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/anitareiki/3B86HE0U/htdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Etični kodeks | Reiki tečaji

 

–    Na terapije sprejemam le stranke, si so se same odločile za mojo pomoč (in ne, ker bi jim to predlagal npr. partner  ali starš).
–    Vse osebe obravnavam enako, ne glede na njihove težave, raso, spol, vero ali katerokoli drugo pripadnost.
–    Vsebina seans in osebni podatki so tajni in jih v nobenem primeru in pod nobenim pogojem ne posredujem naprej.
–    Zgodbo ali primer stranke podelim izključno z njihovim dovoljenjem in ob tem nikoli ne omenjam stranke kot take (z njenimi značilnostmi ali čemerkoli, kar bi lahko kazalo na dotično osebo).
–    Z osebami, ki bi želele mojo pomoč preko terapije, ne iščem zasebnega, prijateljskega, romantičnega ali erotičnega stika.
–    Z osebami, ki bi želele sodelovati z mano (preko terapij, pa tudi izobraževanj), se materialno ne okoriščam.
–    Cene mojih storitev so jasne in objavljene v ceniku, vnaprej določene in jih med procesom terapije oz. zdravljenja  ne spreminjam.
–    Stranke plačajo  moj čas (ter najem prostora in ostale materialne stroške) in ne napredka, ker le-ta ni odvisen od denarja (niti prav zares od mene, temveč od stranke same). Vsaka storitev se plača sproti, na podlagi računa.
–    V seansah vedno uporabim vse svoje znanje in sposobnosti z namenom pomoči ter se 100% fokusiram na stranko. Izven seans pa strankam nisem na voljo.
–    Spoštujem vsakega posameznika in na ljudi ne poskušam vplivati z vsiljevanjem mnenj, rešitev in nasvetov oz. splošnega manipuliranja.