Začetek
10/02/2021 17:00
Konec
10/02/2021 20:00
Naslov
Kogovškova 12   Poglej zemljevid
Telefon
031 870 474

Reiki srečanje v Ljubljani

10

Availability: 10 na zalogi

Kategorija:

Prosta mesta

10 prostih mest

0 prijavljeni

Reiki srečanja so druženja Reikistov, namenjena podpori na Reikijski poti, vaji osvojenih tehnik ter dodatnemu širjenju znanj in veščin.

Srečanje je praktične narave, obenem pa dodaja nove veščine in znanja za lažjo integracijo Reikija v življenje.

In kaj bo njegova vsebina tokrat?

  • vodena meditacija
  • odgovori na morebitna vprašanja,
  • izvajanje skupinskih Reiki tretmaje,
  • Tokratno srečanje bo Žensko obarvano.
    Govorile bomo o ženski energiji, menstuaciji, maternici in vsemu kar nas dela ženske. Kaj to sploh pomeni, kako zaznavamo žensko energijo,in podobne tematike?!

 

Srečanje tudi tokrat vodi moja asistentka Arijana Kaltak, Usui, Kundalini, Green Tara Reiki mojstrica in “študentka” Akademije ta Transpesonalno kognitivno terapijo (TCT ®) ter predvsem ženska, ki ima veliko izkušenj dela na sebi.

 

Zainteresirane za udeležbo na srečanjih prosim, da se na srečanje prijavijo, saj je zaradi prostorske omejenosti tudi število mest omejeno. Prošnja za prispevek za srečanje je 10 eur (za pokrivanje stroškov, vendar je prostovoljen). Srečanje bo praktične in sproščene narave.

V primeru, da bodo takrat še vedno trajali ukrepi zbiranja tudi v malih skupinah, bo srečanje  prestavljeno, vsi prijavljeni pa bodo imeli možnost ostati pri prijavi ali pa se odjaviti. Prijave pa se vseeno že zbirajo. 🙂

 

Srčno vabljeni. 🙂

Scroll to Top