Shamballa Reiki

Shamballa je sistem, ki zajema prevajanje in uporabo brezpogojne Ljubezni podobno kot Usui Reiki, le da je zdravljenje skoraj posledica, medtem ko je bistvo v višanju zavesti posameznika na transpersonalni nivo. Marsikdo zato reče, da je Shamballa duhovna praksa, predstavljena kot sistem zdravljenja.

Sistem zajema 352 simbolov, katere preko iniciacij postopoma dobivate v vaša telesa in vam tako posredno višajo vibracijo ter »zdravijo« tako čustveni, mentalni kot fizični del vas ali tistih, katerim energijo posredujete. Shamballa sistem in vsi simboli so bili posredovani Johnu Armitagu (Hari Dasu) od njegovega Učitelja, St. Germaina. Večina simbolov se posreduje zgolj na nezavedni ravni, kar nekaj pa jih sistem ponudi tudi v uporabo za pomoč pri okrepitvi dela z energijo.

Preko štirih stopenj Shamballa Reikija se postopoma viša zavedanje v zavedanje Enosti (Jaz sem prisotnosti), ki je naša globja transpersonalna narava. Prinaša Svobodo in Ljubezen. Gre za sistem, kjer se neposredno povezujemo z Izvorom vsega, da deluje preko. Avtor pravi (Hari Das), da smo v razburljivem času, kjer se od zavedanja »biti bolj snov kot energija«, spreminjamo v zavedanje, »da smo bolj energija kot snov« in da nam Shamballa lahko pri tem pomaga- nas opolnomoči s tem, da se začnemo zavedati »luči znotraj nas« in razumeti, da smo v tem vsi skupaj.

Zaradi abstraktnosti in potrebne odprtosti je pogoj za udeležbo opravljen Usui Reiki in vsaj dve nadgradnji Reikija (ni potrebno, da jih naredite pri nas, le da jih imate) ali drugo redno večletno opravljanje duhovnih praks saj je več izkušenj zelo zaželjenih. V primeru, da smo še vedno precej obremenjeni z energijami nižje vibracije, od Shamballe nimamo toliko, kolikor bi lahko imeli. Iz želje po resničnem doprinosu izhaja tudi to pravilo.

 

Shamballa Reiki poteka skozi 4 stopnje ravno zaradi postopnosti (ki se navadno zavlečejo v kakšne tri četrt leta). Razpisana je 1. stopnja, za višje stopnje se dogovarjamo z začetno skupino interno.

Kratka predstavitev vsebine:

1. STOPNJA nam omogoča spoznavanje z višjo vibracije energije ter uporabo le te za zdravljenje drugih in sebe preko dotika. Časovno se skrči na 5 minutne seanse. Zajema tudi Mahatma meditacijo (povezovanje z »Jaz Sem«), tehniko možganskega uravnovešanja, delo z rastlinami in usmerjanje energije za manifestiranje.

2. STOPNJA zajema pošiljanje energije na daljavo in okrepitev le te z dodajanjem simbolov (poleg že znanih, spoznamo še 7 novih simbolov), delo s kristali in oblikovanje svojega zdraviteljskega tima (v kolikor se oseba to odloči).

3. STOPNJA poleg dodatnega ojačanja stika z energijo prinaša 4 nove zelo močne simbole ter meditacijo Srca. Po 3. stopnji lahko praktikant začne z izvajanjem uglasitev za 1. stopnjo Shamballe.

4. STOPNJA je polna Mojstrska stopnja, ko uglasitev doseže polno število 352 (katerih pa si ni potrebno zapolniti) in učenja iniciacij vseh štirih stopenj.

Shamballa Reiki je po stopnji energije močnejši od večine drugih sistemov Reikija (tudi vseh ostalih  katere učim: Imara, Kundalini, Angelski) in je zato zaželjeno, da imate pred opravljanjem tega sistema, vmes nadgradnjo že iz vsaj dveh ostalih sistemov (v kolikor je eden izmed teh Kundalini, toliko boljše- čistejši pretok energije, ki ga prinasa Kundalini, vam bo pri Shamballi zelo prav prišel).

Vsi tečaji zajemajo priročnik v slovenskem jeziku in seveda uglasitev.

 

Cene tečajev:

  1. Stopnja Shamballe: 100 eur
  2. Stopnja Shamballe: 100 eur
  3. Stopnja Shamballe: 120 eur
  4. Stopnja shamballe: 165 eur.

Vsi, ki ste tečaje opravljali pri meni, imate 10% popust.

 

Če si želite naprej po poti duhovnosti, vabljeni v Shamballa sistem.

 

Z vami delim Govor Nelsona Mandele iz leta 1994 

in je sestavni del priročnika Shamballe, ker lepo pokaže njeno bistvo in duh.

»Naš najgloblji strah ni, da smo pomanjkljivi.  Naš najgloblji strah je, da smo močni preko vseh meril.  Naša luč, ne naša tema, je tisto, česar se najbolj bojimo.  Sprašujemo se, Kdo sem jaz, da bi lahko bil brilijanten, čudovit, nadarjen in velik? Dejansko, kdo si ti, da to ne bi bil? Si otrok boga. Ko igraš male igre, ne služiš svetu. Nič ni razsvetljenega v tvojem pomanjševanju, da se drugi ljudje ne bi počutili nesigurne v tvoji bližini. Rodili smo se, da živimo slavo Boga, ki je v nas vseh. In ko naša lastna luč sveti, nezavedno dopuščamo drugim, da delajo enako. Ko se osvobodimo naših lastnih strahov, Naša prisotnost avtomatično osvobodi druge.«

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.