Angelski reiki

Angelski Reiki je sistem, ki poveže moč Univerzalne energije Reikija z atributi in močmi, ki jih nosijo Nadangeli. Iz mojega se tako zgodi močnejša kombinacija, kot če bi klicali Nadangele posebej ali kot če bi delali Reiki brez njih.

Kaj zajema učenje?

  • Povezavo štirih simbolov Reikija s štirimi glavnimi Nadangeli (dodatno predstavitev še ostalih Nadangelov in tehnik povezovanja z njimi).
  • Informacije o subtilnem nivoju bivanja nasploh in kdo so subtilna bitja
  • Delo na daljavo preko Angelskega Reikija.
  • Iniciacijo v ta sistem in s tem odpiranje na transpersonalne dele Zavesti.
  • Učenje iniciacije drugih v Angelski Reiki.

Z Nadangeli se je mogoče povezovati na različne načine in preko različnih tehnik, v kolikor vas pa vleče iz sistema, ki ga že obvladate zgraditi »pot« do Njih, pa toplo vabljeni – ta tečaj vam to lahko nedvomno da.

 

Tudi Angelski Reiki ima več stopenj, čeprav bom sama podajala naprej samo mojstrsko stopnjo (kot nadgradnjo Usui sistema).

Angelski Reiki se je mogoče naučiti preko individualnih iniciacij na daljavo (ob času ki ustreza vam) ali na občasnih krajšihskupinskih srečanjih v živo.

Angelski Reiki mojstrske stopnje je tako enako primeren za tiste, ki ste doseglinajmanj 3. stopnjo Usui sistema (zaradi intenzitete energije).

Cena za nadgradnjo Angelskega Reikija ( mojstrska stopnja) je 140 €, vsi, ki ste pri meni opravili katerikoli Reiki tečaj, imate enako kot pri Imara Reikiju, tudi tukaj  20% popust (112 € je cena za vas).

 

Dogodek bo izveden v kolikor bodo to dovoljevali ukrepi. V nasprotnem primeru se z prijavljenimi dogovorimo za prenos na drugi datum ali v online izvedbo, vendar se ima vsak možnost ponovno odločiti o izvedbi (v primeru, da se tečaj prestavlja in se oseba premisli, se mu seveda vrne kupnina).

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.