Anita Gomezel

Z Reikijem sem začela leta 2002, povsem zase.  Takrat zmedena, negotova, polna vzorcev, travm  in potlačenih bolečin, z nekaj (sicer manjšimi) fizičnimi težavami in brez stika s sabo.

Reiki je bil prva tehnika s katero sem se srečala v tem življenju in prav ta mi je pomagal, da sem se začela spraševati kdo sploh sem in kam grem. Rada rečem, da mi je Reiki odprl pot v smer, ki me je od vedno resnično zanimala- pot osebno duhovnega razvoja.  Skozi pot dela na sebi sem šla skozi kar nekaj procesov rasti ob čemer sem začela vključevati še druge tehnike samorazvoja, a mi je bil (in mi je) Reiki na ti poti vedno lepa opora in podpora. 

Ko sem bila na tleh, sem si z njim pogosto dvignila vibracijo in energijo, pomagala prepoznavati psihološke ovire, čistiti nakopičene čustvene blokade, dvigovati postopoma stik s sabo in zavedanje. Alergija na jagode in hude menstrualne bolečine so ob tem izzvenele same.

Predvsem pa sem ob odpiranju, ki mi ga je sprožal, začela bolj in bolj presegati ovire na poti do tega kar sem, spoznala še dodatne tehnike za psihološko podporo in prišla do samozavesti, zadovoljstva s sabo in svojim življenjem. Začela sem Živeti Sebe.

Z Reikijem se vedno lahko podprem pri tistem, kar  v določenem času življenja potrebujem, raste z mano. 🙂

 

 

Zadnjih 17 let aktivno poučujem in prenašam naprej znanje in izkušnje Reikija, kjer poskušam združevati področja psihologije ter t.i alternative. Pod mojim vodstvom se je odvilo že preko 1000 različnih tečajev, seminarjev in predavanj.

Zanimajo me področja odnosov, komunikacije, pristnega stika s sabo in svojim bistvom, transpersonalne psihologije, ter višja duhovna stanja zavedanja in Absolutne resnice. Sem mnenja, da lahko čisto vsak doseže spremembe, ki si jih res srčno želi in da imamo ljudje ogromno neizkoriščenih moči in potencialov, ki samo čakajo, da jih odkrijemo in zaživimo. Sem odprtega duha in misli, a hkrati z nogami trdno na tleh. Rada imam jasnost, preprostost in uporabnost.

Vsa psihološka znanja povezujem z duhovnostjo v želji ustvariti celosten pogled na človeka, saj sem mnenja, da so le v tem vsi pravi ključi za resničen napredek in razvoj. Usmerjena sem v praktičnost in uporabnost tehnik za napredek v vsakdanjem življenju. Vesela sem, ko vidim, da se stranke rade vračajo in v tem prepoznam dodatno potrditev svoje vizije.

V sebi čutim željo podajati svoja znanja in izkušnje naprej z namenom še komu doprinesti tisti kanček, ki ga potrebuje, da bo zakorakal po svoji poti v bolj osrečujoče, izpolnjujoče in zadovoljno vsakodnevno življenje. Vse kar učim, v svojem življenju izvajam tudi sama.

 

Veselim se srečanja z vsemi, ki verjamete, da je v vašem življenju še prostora za napredek. 🙂

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.