Imara Reiki tečaj

Imara Reiki je sistem Reikija, ki sta ga zasnovala brata Wendel in preprosto pomeni VEČ ENERGIJE (Imara= več). Sistem je zaradi intenzivnosti energije primeren kot nadgradnja Usui Reikija in tako za tiste, ki že imajo opravljeno 3. stopnjo.

Pri Imara Reikiju prevajamo enako energijo kot pri Usui sistemu, ker je Univerzalna Življenjska energija samo ena, vendar počnemo to na način, ki je naprednejši in opušča simbole, prošnje in komplikacije Usui Reikija, ter se osredotoča na bistvo. Na energijo se odpremo samo preko ene mantre, vse ostalo je stvar namena, ki ga imamo. Reiki vedno sledi našemu namenu (moči volji), tudi pri Usui sistemu, le da je tam še precej strukture, ker se preko njega šele začnemo spoznavati z Reikijem kot takim, Imara (in tudi drugi sistemi učinkovitejše uporabe energije, kot npr. Kundalini, Shambala Reiki itd.) pa strukturo opušča in se fokusira na energijo samo ter odprtost.

 

Imara Reiki energija se vrtinči in je v primerjavi z Usui Reikijem 3. stopnje vsaj 4-5x močnejša, kar pomeni, da so učinki opazni hitreje, doseže tudi globlje vzroke težav in je tako ozdravitev mogoča na globljem nivoju, skrajša čas dela z Reikijem.

Imara Reiki ima samo eno stopnjo (Mojstrsko stopnjo) in ni usmerjen na naša telesa ločeno (npr. bolj na fizično telo ali bolj na astralno, mentalno, duhovno kot pri Usui sistemu kjer vsaka stopnja pokriva določeno telo) temveč doseže ena stopnja vsa telesa. Ko ga praktikant tako enkrat obvlada, ga lahko prenaša tudi naprej.

V glavnih točkah Imara Reiki tečaja bomo spoznali:

  • kaj sploh Imara Reiki je, odkod izvira
  • kako deluje (potrebno mantro in način)
  • kako ga izvajamo
  • Imara seanse
  • poenostavljene tehnike polaganja rok
  • poenostavljeno delo z Imara energijo na daljavo
  • postopek iniciranja v Imara Reiki

Čeprav se večina Imara iniciacij izvede kar na daljavo zaradi izredne preprostosti tehnike, občasno organiziram tudi Imara tečaj, za vse tiste, ki vam je znanje lažje sprejemati po več kanalih (torej, da slišite, vidite, poskusite..).

 

Popust: udeleženci, ki so pri meni opravili katerokoli stopnjo Usui Reikija imajo na Imara Reiki 20% popust (112 eur), ne zgolj 10%, kot na ostale nadgradnje. Pri prijavi zgolj nakažete znesek s popustom (ni  kode za popust posebej).

Po zaključenem tečaju ali iniciaciji na daljavo prejmete tudi certifikat o opravljenem tečaju za Imara Reiki Mojstra in lahko predajate Imara Reiki naprej.

Za morebitna vprašanja in druge informacije, ki se velikokrat rodijo šele po izvajanju doma, pa sem tečajnikom vedno dosegljiva tudi po tečaju.

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.