Reiki srečanja

Reiki srečanje je srečanje, ki je namenjeno ohranjanju stika s tehniko Reikija, poglabljanju izkušenj in načinov dela z Reikijem ter druženju z podobno – mislečimi in izmenjava izkušenj.

Srečanja potekajo redno  in so zasnovana tako, da so primerna za Reikiste vseh stopenj (od prve do četrte in naprej). Vabljeni tudi tisti, ki ste tečaje Reikija opravili drugje.

Reiki srečanja potekajo v Ljubljani v redni obliki. Na drugih lokacijah se namesto srečanj občasno izvedejo manjše Reiki delavnice z namenom ponovitve in utrjevanja že znanega ter širjenja obzorja.

 

Reiki srečanja v Ljubljani trajajo 3 ure. Imajo redno vsebino in tematski del, ki se spreminja od srečanja do srečanja.

Redna vsebina srečanj:

  • Izvajanje skupinskih tretmajev polaganja rok
  • vodena meditacija povezovanja s sabo
  • odgovori na vprašanja in deljenje izkušenj
  • specifična osnovna tema, ki se spreminja in bo vsakič objavljena sproti za vsako srečanje posebej spodaj.

Reiki srečanja vodi Petra Kos.

Reiki srečanja poleg že ustaljenih vsebin srečanja (napisane zgoraj) vsebujejo tudi teme osebnega razvoja, saj je Reiki nemogoče ločiti od procesov dela na sebi. Da boste na te bolj pripravljeni, boste tam spoznali veliko dodatnih uporabnih znanj.

 

Termini in teme Reiki srečanj:

Termini Reiki srečanj bodo po novem ob torkih v spodnjih terminih. Vsako srečanje ima poleg osnovne vsebine napisane zgoraj tudi dodatno temo, ki je navedena ob srečanju:

  • 9.1.2024 v Ljubljani  (Tema: Ego – sovražnik ali prijatelj? Kako se ego razvija in zakaj je njegov razvoj pomemben? Zakaj sta pomembna razumevanje in sočutje v procesu razvoja ega?)

 

  • 13.2.2024 v Ljubljani  (Tema: Na katerih področjih življenja še vedno delujemo z mentalnega nivoja? Kako to prepoznati? Kaj pomeni biti avtentičen? Kako živimo iz tega nivoja zavesti? Paktična vaja pregleda našega trenutnega stanja).

 

  • 12.3.2024 v Ljubljani  (Tema: Kaj so naši senčni deli? Kaj nam sporočajo? Kako jih spoznati in postopoma sprejeti? Kako gledati na senco, da ne bo tako strašljiva)?

 

  • 9.4.2024 v Ljubljani  (Tema: Kako nas lahko na poti lahko podpre jasna komunikacija? S katerimi tehnikami si lahko pomagamo pri prepoznavanju in predelovanju čustvenih stanj? Kaj so vzroki za čustvena stanja in kako jih transformirati? )

 

  • 14.5.2024 v Ljubljani (Tema: Kako nas lahko na poti osebne in tudi duhovne rasti podpre jasna komunikacija? Kaj so potenciali in kako priti v stik z njimi?)

 

  • 11.6.2024 v Ljubljani  (Tema: Kaj je nižji subtilni nivo? Kako ga prepoznamo v življenju? Zakaj je nižji subtilni nivo lahko tako privlačen? Kaj je višji subtilni nivo? Zakaj je delo z višjimi subtilnimi bitji tako izpolnjujoče? Kako prepoznavati in razlikovati nižja in višja subtilna bitja?)

 

Srečanja potekajo omenjene torke od 17h – 20h.

Zainteresirane za udeležbo na srečanjih prosim, da se na srečanje prijavijo vsakič sproti (desno preko objave dogodka, ki je odprt vedno samo za naslednji aktualen termin ali preko emaila), saj je zaradi prostorske omejenosti tudi število mest omejeno. Minimalno število za izvedbo je 5 oseb. Prosimo za prijavo do nedelje pred srečanjem. 

Prošnja za prispevek za srečanje je 20 eur (za pokrivanje stroškov). Srečanje so praktične in sproščene narave.

Srčno vabljeni na utrjevanje in poglabljanje prakse ter povezovanje z drugimi Reikisti. 🙂

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.