Reiki 1

Reiki tečaj 1. stopnje je dobil novo obliko. Njegov teoretični del je posnet vnaprej, praktični pa poteka še vedno v živo. V kolikor bi se želeli udeležiti tečaja v celoti, kliknite tukaj.

Možen pa je nakup tudi samo online teoretičnega paketa brez udeležbe na tečaju za vse tiste, ki ste tečaj že opravili  in pozabili (moji tečajniki imate na ta del poseben popust, oglasite se na email) ali imate občutek, da na tečaju, kjer ste bili niste dobili dovolj dobre osnove.

Online paket informacij jih namreč gotovo vsebuje.

 

Kaj zajema:

17 avdio prispevkov:

ki pokrijejo od tega kaj Reiki in ni, kako  deluje, do zgodovine, uporabe, zakaj je razdeljen v stopnje, zakaj pride do čiščenja in kako si pomagati, kako se kažejo učinki dela, proces povezave z Reikijem, Simbol Cho-Ku-Rei, kaj je iniciacija in zakaj je potrebna.

 

4 video prispevke:

Osnovni proces povezave, kako se zaščitimo pri Reikiju, Izvajanje zase in izvajanje na drugih.

 

Vsi, ki dostop do teorije zakupijo, jim ostane doživljenjsko in se vanj lahko vračajo kadarkoli so kaj pozabili.

 

Vsi, ki ste se pri nas udeležili Reiki tečaja v katerikoli obliki (tudi samo preko nakupa online dela), imate možnost vključitve v podporno FB skupino “Reiki in mi”. Skupina je zaprta za naše udeležence. Lahko pa nas že prej spremljate na našem YouTube kanalu, ki je javno dostopen.

 

Nakup zgolj online teoretičnega dela še ne pomeni, da ste pri meni opravili celoten tečaj, zato ne zajema certifikata o zaključenem tečaju.

 

Za morebitna dodatna vprašanja se lahko oglasite tukaj:

🙂

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.