Varstvo osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov

Zasebnost

Ker se v našem podjetju zavedamo, da je transparentna politika zasebnosti zelo pomembna, smo pripravili zapis z informacijami o tem, katere podatke na spletni strani pridobivamo ter s kakšnim namenom jih obdelujemo.

 

Identifikacijski podatki

Z nakupom na spletni strani nam posredujete določene osebne podatke: ime, priimek, naslov, telefonska številka ter e-poštni naslov. Podatke uporabljamo za namen rezervacije mesta na delavnici ter tiskanja potrdil, v kolikor delavnica to zajema, za posredovanje računa ter obvestil, ki so vezana na naročilo.

 

E-poštni naslov

S prijavo na e-obvestila nam posredujete podatke o svojem e-poštnem naslovu, ki ga uporabljamo za to, da vas obveščamo o novostih na katere ste se prijavili. Pri vsakem poslanem e-mailu beležimo aktivnost ter vašo lokacijo. Podatki se v bazi hranijo dokler ste na novice prijavljeni. V vsakem poslanem e-sporočilu lahko izberete možnost odjave od obvestil. E-poštne naslove zbiramo z namenom, da lahko svoje udeležence  in interesente naše dejavnosti obvestimo o tem, kaj smo novega pripravili ter ponudimo ugodnosti, ki so namenjene samo vam. Podatek o e-poštnem naslovu je posredovan in se hrani na platformi MailerLite, preko katere pošiljamo svoja e-obvestila.

 

Podatki o obisku spletne strani

Z obiskom naše spletne strani se v zbirko zabeležijo nekateri tehnični podatki: vaš IP naslov, vrsta in različica brskalnika s katerim ste si stran ogledali, operacijski sistem in vrsta naprave; ter podatki o obisku spletne strani: ogledana vsebina na strani, trajanje obiska na določenih straneh ter število obiskanih prikazov. Podatki služijo za analizo obiska in jih  ne posredujemo tretjim osebam.

 

Pravice uporabnika

Vsak uporabnik lahko za svoje osebne podatke preko e-mail naslova info@okz.si od ustanovitelja kadarkoli zahteva:

Vpogled
Popravek
Prekinitev soglasja za obdelavo in hranjenje
Izbris

 

Iznos

Vaše osebne podatke hranimo  na območju Republike Slovenije in jih ne delimo s tretjimi osebami ter ne izvažamo v tretje države.

 

Obdobje hrambe

Trajanje hrambe osebnih podatkov je za obdobje dostopa in uporabe spletne strani, dostopa do online tečaja ali naročila na novičke  ali do preklica.

 

Piškotki

Naša spletna stran za nemoteno delovanje in zagotavljanje dobre uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto po vašem obisku pošlje brskalniku. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer izbrani jezik in druge nastavitve.
Piškotki na naši spletni strani niso posredovani nikomur, uporabljajo se le za boljše delovanje strani in čim boljšo uporabniško izkušnjo ter za statistiko.

Seznam piškotkov z opisom delovanja najdete spodaj.

Ime piškotka Trajanje Namen
PHPSESSID session Sejni piškotek, ki ga uporablja portal
__utma 1 minuto Piškotek za statistično evidenco v Google Analytics
__utmb 30 minut Piškotek za statistično evidenco v Google Analytics
__utmc session Piškotek za statistično evidenco v Google Analytics
__utmz 6 mesecev Piškotek za statistično evidenco v Google Analytics
cookieconsent_status 1 leto Poškotek za potrditev uporabe piškotkov.
woocommerce_cart_hash session Piškotek za upravljanje z vsebino košarice.
woocommerce_items_in_cart session Piškotek za upravljanje z vsebino košarice.
wp_woocommerce_session_ 2 dni Unikatni piškotek uporabnika za upravljanje z vsebino košarice.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.