Arijana Kasić

Arijana o sebi:

“Z osebno rastjo sem se srečala in zakorakala na to pot ko sem bila diagnosticirana s Sistemskim  Lupusom. Pri 20ih sem zbolela tudi za epilepsijo. Bolezni sta zahtevali veliko moje pozornosti in truda, da sem lahko danes skoraj brez kakršnih koli zdravil. To me je peljalo po poti raziskovanja različnih tehnik, prehranskih sprememb, spoznavanju in branju najrazličnejših tehnik in metod. Verjamem, da se ljudje ki imajo podobno izkušnjo, lahko povežejo s tem.

Ko zboliš iščeš in brskaš  povsod, samo da bi si pomagal in bil zdrav. Vsaj moja izkušnja je taka. Dokler pa sem iskala in raziskovala zunaj sebe je bil iz sedanje moje perspektive to samo še en poskus nesoočanja s sabo. Za tem pa se je res začela globoka pot, ki še traja in bo trajala- odkrivanje in raziskovanje sebe, mojih lastnih prepričanj, reakcij, čustvenih odzivov, zadržanih čustev, psihološkega analiziranja sebe.

Po naravi sem zelo energična, radoživa, glasna, včasih tudi malo kontroverzna. Ta temperament je moj velik plamen, ki pa ga dolgo nisem sprejemala, v bistvu pa mi je bil najbolj v pomoč. Tudi, ko je bilo res hudo, ko so bile telesne bolečine tako močne, da si res ne želiš biti več v telesu, takrat me je ta plamen ohranjal živo in pri zdravi pameti.

Moja Ljubezen in prisotnost se izražata glasno in jasno, oči se mi zarosijo ob globljem stiku. Dolgo sem potrebovala, da sem to intenzivnost pri sebi sprejela. Najpomembnejša lekcija ki še traja, pa je bilo sprejemanje. Sprejemanje sebe in vsega točno tako kot je, ne tako kot jaz vidim, ampak tako kot je božanstvo to ustvarilo.

Reikistka sem približno 7 let. Trenutno zaključujem   program ATCT( Akademija za transpersonalno cognitivno terapijo). V vseh teh letih sem se udeležila tudi tečaja Jasne komunikacije, ter se tega več učila tudi na šoli za terapevte.  Nenasilna komunikacija je ena od meni ljubši tehnik s katero sem se učila novega spoznavanja sebe in nove komunikacije sama s sabo. Veliko časa in truda vlagam še danes v psihološka učenja, nadgradnje reikija, delo z enotnim poljem, sanje in naprednejše tehnike sanjanja, delo z Boginjami ter raziskovanju ezoteričnih znanj.

Zelo rada rišem. Slike ki jih rišem so energetske narave, ker takrat se res vse ustavi in čopič ali svinčnik samo drsita po platnu. V ozadju je večkrat Mantra božanstva čigar simbol rišem. Večinoma rišem Boginje ter različne simbole. To je bila moja predstavitev. V upanju, da se srečamo tudi v živo in bomo imeli možnost vspostavljanja tudi globljega stika v živo”.

 

Arijana vodi tečaj 1. in 2. stopnje Usui Reikija,

Osnovno delavnico Enotnega polja,

Reikija srečanja in srečanja Enotnega polja.

 

Lahko pa vas podpre tudi:

  • individualnih Reiki tretmajih

 

Spodaj nekaj Arijaninih slik. V kolikor želite, jih lahko naročite pri njej v barvi, velikosti in izvedbi po vaših željah.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.