TA TEČAJ JE ŽE MIMO
Začetek
24/03/2019 10:00
Konec
24/03/2019 18:00
Naslov
Partizanska cesta 107 (poslovni prostor)   Poglej zemljevid
Telefon
031 870 474

Reiki tečaj 1. stopnje v Sežani

90

Availability: 5 na zalogi

Prosta mesta

TA TEČAJ JE ŽE MIMO

4 prijavljeni

Reiki tečaj 1. stopnje je namenjen začetnikom in tako predznanje ni potrebno.

Tečaj poteka v sproščenem in odprtem vzdušju, kjer je vedno prostor za vsa vprašanja, pomisleke, vaše izkušnje.

Vsak udeleženec pa prejme tudi dostop do videa s posnetkom ter opisom postopka zdravljenja drugih za oporo in pomoč pri lastnem nabiranju izkušenj.

Reiki tečaj 1. stopnje je namenjen začetnikom in tako predznanje ni potrebno.

Vsebina Reiki tečaja 1. stopnje:

  • Vodena meditacija povezavovanja s Sabo.
  • Kratka zgodovina Reikija, za lažjo umestitev v prostor in čas
  • Kaj sploh Reiki je
  • Kako deluje in zakaj nam lahko pomaga
  • Za kaj vse se ga lahko uporablja (čiščenje prostorov, čiščenje hrane, zaščito, zdravljenje, osebni razvoj itd.)
  • Simbol 1. Stopnje CHO-KU REI in njegova uporaba
  • Spoznanje in praktično uporabljanje tehnike Reikija
  • Spoznanje in praktična izkušnja polaganja rok za zdravljenje in samozdravljenje z Reiki energijo
  • Povezovanje fizičnih težav s psihičnimi vzroki zanje (povezovanje psihologije z Reikijem)
  • Iniciacija v prvo stopnjo Reikija

Tečaj poteka v sproščenem in odprtem vzdušju, kjer je vedno prostor za vsa vprašanja, pomisleke, vaše izkušnje. Vsak udeleženec pa prejme tudi dostop do videa s posnetkom ter opisom postopka zdravljenja drugih za oporo in pomoč pri lastnem nabiranju izkušenj. Tečaj bo izveden ob vsaj štirih prijavljenih udeležencih. Tečaj vodim Usui, Imara, Kundalini in Angel  Reiki mojstrica in učiteljica Anita Gomezel.

PRIČEVANJE UDELEŽENCA enega izmed tečajev Reikija 1. stopnje:

Matej iz Ljubljane je tri dni po tečaju napisal:

” Z Reikijem imam do sedaj same dobre iskušnje. Vsak dan ga izvajam oz uporabljam večkrat na dan.  Po pravici povedano imam občutek, da sem se kar malo spremenil, vse gledam bol pozitivno, če me pa že kakšna situacija skoraj razjezi se pa avtomatično spomnim: “samo za danes se ne jezi :)”….. in svet je spet lepši. Najbolj zanimivo je pa to, ko na neko stresno situacijo oz v nekem konfliktu z drugo osebo tako pozitivno odreagiraš, se tudi druga oseba pomiri:) zanimivo! Kot , da bi se tvoja dobra volja reflektirala oz slaba tudi, če bi pač jezno odreagiral, bi tudi drugo osebo še bol razjezil kot da bi gledal v ogledalo…
Drugače sem pa z Reiki  pomagal punci oz partnerici pri migreni, ki je čudežno izginila po 15 minutah, prav tako zobobol. Drugače pa veliko delam na sebi pri reševanju raznih vprašanj, čiščenju sebe, aure, čakr in pri vsem tem imam občasno močne vročinske vale po teleu in čutim močni pretok energije ampak je prijetno… Se mi pa včasih recimo enkrat na dan zgodi, da sredi dela, kar tako začutim močn tok energije, ki gre čez mene podobno kot na iniciaciji… Drugače pa hvala za zanimivo ter prijetno soboto, ki je ne bom nikoli pozabil 🙂
Srečno, pa se vidimo.”

 

Prijava je potrjena:

Z nakazilom 45 € na TRR št. SI56 6100 0001 0693 724, Delavska Hranilnica, ADMISSA, Anita Gomezel s.p. Namen: Reiki tečaj in vaše ime (ali preko poštne nakaznice). Prijavnina (45€) se NE vrača (razen v primeru, da tečaj odpade), vam pa zagotavlja prosto mesto na seminarju. Preostanek se poravna na TRR račun po izvedbi tečaja (lahko pa tečaj v celoti plačate že pred samo izvedbo).

Scroll to Top